Πήγαινα σε μια εκκλησία με το παλιό και εκεί με ζήλευαν και με επιβουλεύονταν ο κόσμος και γέμισα ψυχολογικά και πήγε πίσω η ζωή μου και δεν μπόρεσα να παντρευτώ. Σε κείνη την εκκλησία είναι πάρα πολύ κακοί οι άνθρωποι.
Printable View
Πήγαινα σε μια εκκλησία με το παλιό και εκεί με ζήλευαν και με επιβουλεύονταν ο κόσμος και γέμισα ψυχολογικά και πήγε πίσω η ζωή μου και δεν μπόρεσα να παντρευτώ. Σε κείνη την εκκλησία είναι πάρα πολύ κακοί οι άνθρωποι.
Σε αυτήν την εκκλησία πήγαινε από τα 14 μέχρι τα 24,μετά σταμάτησε για λίγο και μετά πάλι ξαναέπιασε τα πάρε δώσε.
Πάντως το 2013 σίγουρα πήγαινε εκεί:
http://www.e-psychology.gr/forum/thr...83%CE%B9%CE%B1
1ον. Ο σύνδεσμος ανήκει στην παρούσα ανάρτηση.
2ον. Στο σχόλιο #2 μιλάς σαν να έχεις πλήρη άγνοια για το ποιά εκκλησία επισκεπτόταν αφού λες:
3ον. Εγώ παρέθεσα - οπότε και ρωτούσα - κείμενο γραμμένο από το Δελφίνι. Εάν είναι ικανή να κάνει η ίδια την ανάρτηση, δεν βλέπω το λόγο να μην μπορεί να απαντήσει και η ίδια για τον εαυτό της.
Δελφίνι, απάντησε μου σε παρακαλώ στα όσα σε ρωτάω στο σχόλιο #3.
Εσύ πως διαπίστωσες ότι οι κόρες τους ήταν πουτάνες;
Επειδή πήγαινες εσύ στο πανεπιστήμιο αυτός ήταν και ο λόγος που πήγαν εκείνοι/ες; Όχι για μόρφωση; Απλά για να σε αντιγράψουν;
Την αντιπάθεια και την εκφορά της τη γνωρίζω. Ο μορφασμός ζήλειας όμως ποιός είναι;
Εσύ πήγαινες μόνη σου ή με παρέα;
Αν θέλεις απάντησε μου και μένα στα όσα σε ρωτάω στο σχόλιο #7.
Ο πνευματικός μου μου λέει ότι είμαι το πιο χαρισματικό και έξυπνο άτομα από όλα.... λέτε να έχει δίκαιο;