Σχολείο,σπουδές δεν ξέρω τι να κάνω
Γειά σας , θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε κάτι που με απασχολεί.Έχω βγάλει μόνο το γυμνάσιο,λύκειο πήγα 2 χρονιές αλλά μάταια δεν είχα το κουράγιο να συνεχίσω και έτσι τα παράτησα και το έριξα στην δουλειά.Ως τα 27 μου χρόνια δούλευα διάφορες δουλειές τις οποίες τις έκανα μόνο για τα λεφτά.Αναρωτιόμουν τι ήθελα να κάνω στην ζωή μου ,με τι να ασχοληθώ,αλλά μάταια δεν έβρισκα κάτι να με ευχαριστεί ιδιαίτερα.Εδώ και κάποιους μήνες αποφάσισα να γραφτώ σε μια σχολή γυμναστικής και έτσι έχω γραφτεί σε μια σχολή(μιας και έχω μεγάλο πάθος με την γυμναστική),πραγματικά με γεμίζει πάρα πολύ.Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω βγάλει λύκειο και δεν ξέρω αν αξίζει/πρέπει να πάω να το βγάλω.Υπό άλλες συνθήκες αν είχα το λύκειο θα έδινα πανελλήνιες να μπω στο πανεπιστήμιο!!Λόγω ότι είμαι 27 ετών,4 χρόνια λύκειο απογευματινό και αν δώσω μετά για πανελλήνιες ,νιώθω ότι πάει πολύ μακριά η βαλίτσα..από την άλλη όμως νιώθω ότι αν δεν τα είχα παρατήσει και είχα βρει τι ήθελα να κάνω πιο νωρίς θα είχα πάει πανεπιστήμιο,από την άλλη αν δεν πάω ίσως μετανιώσω..Ευχαριστώ περιμένω οποιαδήποτε γνώμη σας.