Ξυπνησα μεσα στον υπνο μου με έντονη αδιαθεσία στο στομάχι
Μου συμβαίνει αυτό. Έχω γυρίσει σπίτι απο συναυλία, που σημαίνει πέρασα καλά, βέβαια σχετικό είναι αυτό αφού πήγα μόνη μου και τα τραγούδια ήταν λίγο μελαγχολικά, έχω φάει κάτι σνακς εκεί κι έχω νιωσει κάποια δυσπεψία αλλά όχι τίποτα το φοβερό. Γυρίζω σπίτι, πέφτω για υπνο και 1 ώρα μετά ξυπνάω απότομα μέσα στον υπνο μου με εντονη τάση για λιποθυμία και μεγάλη αδιαθεσία στο στομάχι, με πιάνει και διαρροια ωστόσο και τάση προς έμετο με καούρες και φούσκωμα στο στομάχι. Ιδρώτας και μου 'ρχεται να βάλω τα κλάματα και τις φωνές για να με πάνε νοσοκομείο αλλά δεν το κάνω. Παίζει αυτό να είναι κάτι ψυχοσωματικό;; Όλες αυτές οι αδιαθεσίες του γαστρεντερικού που μου είναι πολύ συχνές υπάρχει περίπτωση να είναι στρες;; Δηλαδή να στεναχωρήθηκα για κάτι χωρίς να είναι συνειδητό; ή είναι κάποιο σωματικό πρόβλημα που μου φερνει τις αδιαθεσίες και εξαιτίας αυτού να νιωθω χάλια;; Τώρα αισθάνομαι λίγο καλύτερα, έχω πολύ εντόνο φούσκωμα και καούρες βέβαια, πήρα και ένα Simeco κι ελπίζω να μου περάσει. Ομως αντιμετωπιζω πολύ συχνα προβλήματα με το στομάχι.