ΧΩΡΙΣΑ!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Πήγα σε σπίτι μιας φίλης μου που είχε γενέθλια και με έπαιρνε συνέχεια τηλ και με ρωτούσε αν έχει άτομα της ηλικίας μου ή αν μιλάω με κανέναν ή αν γνώρισα κάποιον κλπ. και μου έλεγε να πάω σπίτι…..όταν πήγα σπίτι έβλεπε τα ρούχα μου για να δει τι φόρεσα για να πάω….και μετά ρώτησε αν γνώρισα κανέναν και θύμωσα και πήγα να ξαπλώσω….ενώ ετοιμαζόμουν αυτός ξάπλωσε και τον άκουσα να κλαίει…αλλά επειδή ήμουν θυμωμένη μαζί του δεν του μίλησα και ξάπλωσα…. Μου λέει γύρνα να σε δω λίγο γιατι σήμερα δεν σε είδα καθόλου…του λέω τι να με δεις; Δεν θέλω έτσι που μου κάνεις… και μου λέει δλδ δεν θα κάνουμε έρωτα απόψε; Του λέω όχι .. μου λέει γιατί ; έκανες; Και δεν του είπα τπτ και μου λέει γύρνα να σε δω λίγο και δεν γυρνούσα και με τράβηξε με βίαιο τρόπο και προσπάθησε να με γυρίσει και εγώ του είπα να με αφήσει ήσυχη και με ξανατράβηξε πάλι βίαια και έφυγα από σπίτι. Πήγα και έμεινα στην αδερφή μου….
Σάββατο
Πήρα τους γονείς του τηλέφωνο και τους είπα τι συμβαίνει γενικά με εμένα και αυτόν γιατί δεν ήξεραν ποτέ τπτ. Ο πατέρας του μου είπε να τον βγάλω έξω με τις κλοτσιές και να βρω καλύτερό του. Και ο πατέρας του πόνεσε την καρδία του και πήγε νοσοκομείο σήμερα θα τον κάνουν εγχείριση (μπαλονάκι) . Η μητέρα του έκλεγε και με παρακαλούσε να του δώσω ακόμα μια ευκαιρία και της λέω αυτή είναι η πολλοστή ευκαιρία και η τελευταία. Απλά επειδή εσείς δεν ξέρατε τπτ τόσο καιρό γι αυτό σας ήρθε ξαφνικό και λάθος μου που δεν σας το είπα και έκλαιγα και εγώ και τελικά μου είπε να του δώσω περιθώριο 1 βδομάδα να βρει σπίτι και να φύγει και του είπα οκ. Μετά που έμαθε ότι θα κάνει εγχείριση ο πατέρας του είπε ότι θα φύγει για πάντα Ελλάδα. Ψες με ρωτούσε αν έκανα φίλο (δεσμό με κάποιον άλλον).
Εγώ σαν άτομο δεν μπορώ να χάνω άτομα που ήταν στην ζωή μου γενικά…. (επειδή έχασα και τον αδερφό μου και έχω πολύ πόνο) μου είναι δύσκολο…άσχετα με ότι γίνεται.. δεν ήθελα αλλά έπρεπε να γίνει…όπου πάω…για καφέ, δουλειά κλαίω μόνο και μόνο που ξέρω ότι δεν θα τον ξαναδώ…και η μητέρα μου το ίδιο στεναχωρήθηκε πάρα πολύ με αυτό που έγινε γιατί ήταν κάθε μέρα σπίτι μας μιλούσανε κλπ και της κακοφάνηκε……
Γιατί να νιώθω τόσο άσχημα που φεύγει και να κλαίω και να μην το χωράει το μυαλό μου που δεν θα τον ξαναδώ αλλά πάλι δεν θέλω να ξαναζήσω αυτά που ζούσα;