εξαρτηση απο το fb και το chat με φιλους
καληεμρα σε ολους..ηθελα να ρωτησω αν εχετε παθει εξαρτηση απο το smartphone σας κ αν ναι πως το αντιμετωπιζετε?
εχω παρατηρησει οτι δεν υπαρχει μερα που να μην ανοιξω το κιν μου κ να chatαρω με τους φιλους μου..
πλεον παω σπιτι μετα τη δουλεια κ ενω αραζω να δω μια ταινια..εχω το wifi ανοιχτο κ μιλαω με φιλους σε σημειο που μετα ζαλιζομαι κ θελω να ξερασω..
δεν μπορω να απολαυσω μια ταινια, ενα σιριαλ μια συζητηση Live με τον ανθρωπο μου..
ευτυχως οταν βγω εξω δεν το εχω καν μαζι μου..δλδ το αφηνω μεσα στη τσαντα μεχρι να γυριζω σπιτι..
πως καταπολεμαται αυτο το πραμα?
εχω ακουσει για καποιες εφαρμογες που τις κατεβαζεις στο κιν σου κ σε χρονομετρουν κλπ..κ αν ξεπερασεις τον χρονο που εισαι στο smartphone τοτε ριχνει συνεχεια ειδοποιησεις κ σου σπαει τα νευρα κ σταματας.
ελεγα να αγορασω ενα μικρο κινητο παλιο που δεν εχει νετ..αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα μου λειπει στο smartphone..οποτε οπως βλεπετε ειμαι πολυ εξαρτημενη...μεχρι κ στη δουλεια μου στο γραφειο μιλαω με φιλους μου...επειδη βαριεμαι απειρα εδω μεσα..αλλα δεν παει αλλο το εχω παρακανει.
σημερα δεν ανοιξα το 3g κ προσπαθω να μην μπω για καποιες ωρες..
ειναι τοσο ασχημο τελικα ολο αυτο ετσι οπως καταντησαμε...να κοιταμε συνεχεια μια οθονη κ να μην βλεπουμε τριγυρω...