Originally Posted by
prnqs
Καλησπερα,πριν ξεκινησω θα κανω μια συντομη παρουσιαση του εαυτου μου. Ειμαι 25,συντομα 26, απο τα 14 ημουν στα ναρκωτικα τα οποια με μεγαλη προσπαθεια εκοψα στα 23. Μαζι με αυτα,αναγκαστηκα να κοψω οτι παρεες ειχα. Μπηκα σε διαδικασια να τα ξαναπιασω ολα απο την αρχη,να ξαναφυιαξω την ζωη μου και αυτη τη στιγμη ειμαι 2ετης φοιτητης νομικης,ολα με την βοηθεια της οικογενειας μου παντα.
Μεχρι εδω,ολα καλα.
Τα τελευταια 2 περιπου χρονια,εχω (η μαλλον ειχα) σχεση με μια κοπελα απο το παρελθον μου η οποια με κυνηγησε πολυ. Αφορμη που γραφω εδω αυτη τη στιφμη,ειναι πως τωρα θελει να χωρισουμε. Αυτο,σε συνδυασμο με την πολυ ευθραυστη ψυχολογια μου,με εχει καταστρεψει αυτες τις μερες. Ο λογος που θελει να χωρισουμε,ειναι επειδη ειμαι πιεστικος και αυτη θελει να ζησει την ζωη της.
Τι γινεται τωρα.. Μετα απο ολη αυτη την κατασταση με τα ναρκωτικα οπως ηταν αναμενομενο μου εχουν μεινει κουσουρια. Δυσκολευομαι αφανταστα να γνωρισω νεους ανθρωπους,στην σχολη το μονο που εχω καταφερει ειναι να μιλαω τυπικα με δυο κοπελες,για οποια δουλεια και να παω,ασχετως αν μπορω η οχι να την κανω,δεν με ξαναπαιρνουν ποτε τηλεφωνο. Εχω μεινει τελειως μονος μου και τρεμω τωρα που θελει η κοπελα να χωρισουμε. Η διαθεση μου εχει πιασει πατο,νιωθω πως ολα ειναι ματαια.
Και το χειροτερο απ ολα ειναι πως δεν ξερω εαν ο λογος που δεν θελω να χωρισω ειναι επειδη την αγαπαω και θελω να μεινουμε μαζι η εαν επειδη φοβαμαι να μεινω μονος μου,παλι.
Εμφανισιακα δεν εχω κατι απωθητικο,δυστυχως μου εχουν μεινει θραυσματα του παρελθοντος,στην συμπεριφορα. Οι γονεις μου λενε,οτι η πρωτη εντυπωση που κανω ειναι απαισια και οτι βγαζω ενα αισθημα οτι θελω να δειρω τον αλλον. Εγω πιστευω οτι αυτο οφειλεται στον σωματοτυπο ( εαν ημουν μικροσωμος θεωρω δεν θα ειχα αυτο το προβλημα). Στην πραγματικοτητα αυτο δεν ισχυει ουτε λιγο. Αυτο που πραγματικα συμβαινει ειναι οτι προσπαθω να ειμαι σοβαρος,μαζεμενος και να κρυβω το αγχος και τις ανασφαλειες μου,που δυστυχως εχω πολλες,καποιες απο αυτες χωρις λογο.
Σε καθε περιπτωση,νιωθω πως οτι και να κανω ποτε δεν θα ειναι αρκετο,ενιωθα που ενιωθα μονος,τωρα που με αφηνει και η κοπελα μου θα ενταθει η κατασταση, η οποια σε συνδυασμο με την πληρη ανικανοτητα μου να κανω νεες σχεσεις με οδηγει σε αδιεξοδο,νιωθω χαλια και χρειαζομαι βοηθεια.
Ξεχασα να αναερω πως τον τελευταιο αρκετο καιρο εχω βρει διεξοδο σε ηλεκτρονικα παιχνιδια,τα οποια πλεον τα παιζω μηχανικα,τα βαριεμαι,ειναι απλα ενας τροπος να περνανε οι ωρες,οι μερες.
Θελω καπως να βρω δυναμη να αλλαξω ολη αυτη την κατασταση,αλλα δυστυχως επειδη δεν αφορα αποκλειστικα εμενα , αλλα την συναναστροφη μου με αλλους ανθρωπους,δεν μπορω..
Ευχαριστω για τον χρονο,ελπιζω να βγαζουν νοημα αυτα που γραφω..