Καλησπέρα θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα μου που δεν ξέρω πως ξεκίνησε και γιατί. Γενικά πάντα ήμουν ευαίσθητη αλλά τώρα είμαι υπερβολικά. Αυτό που φοβάμαι πιο πολύ είναι το αίμα. Όταν πάω για εξετάσεις αίματος δεν έχω πρόβλημα με τις βελόνες και το τσίμπημα αλλά μόλις τελειώνει η αιμοληψία αρχίζω να έχω ναυτία, ζαλίζομαι και λιποθυμώ. Αφού λιποθυμήσω είμαι καλά και δεν ξαναζαλίζομαι. Επίσης αν κοπώ και έχω αιμορραγία(όχι πολύ μεγάλη μην φανταστείτε) πάλι μου έρχεται λιποθυμία ή αν δω κάποιον να τρέχει αίμα από την μύτη του. Πολλές φορές φοβάμαι και μόνο στην σκέψη της αίματος ή σε περιγραφές άλλων. Επίσης φοβάμαι ότι μπορεί να λιποθυμήσω όταν είμαι μόνη μου και να χτυπήσω αφού δεν θα υπάρχει κάποιος να με κρατήσει. Δεν ξέρω τι να κάνω για να το ξεπεράσω και κάθε φορά που πάω για εξετάσεις γίνομαι ρεζίλι και οι γιατροί με «κοροϊδεύουν» πράγμα που με κάνει να νιώθω ακόμα πιο άσχημα. Μπορώ να ξεπεράσω αυτές τις φοβίες μόνη μου; Το έχει κανείς άλλος και αν ναι πως ξεπερνιέται; Θέλω να γίνω περισσότερο δυνατή αλλά δεν ξέρω πως, συνέχεια κάνω άσχημες σκέψεις και φοβάμαι πολύ τις αρρώστιες… Δοκίμασα να σκέφτομαι ότι είμαι δυνατή μέχρι να το πιστέψω και να γίνω αλλά δεν τα κατάφερα