Καλησπέρα σας!
Εδώ και 1 μηνα βγαινω με ενα παλικαρι 28 χρονων. Περναω ομορφα μαζι του και μου φερεται πολυ γλυκα.
Ειναι πολυ ηρεμος, πραος, συνεσταλμενος ανθρωπος γενικα. Ειναι χαμηλων τονων ενω ο κολλητος του ειναι δυναμικος, μαγκακι, ολιγον παρτακιας.
Εδω και λιγες μερες ο φιλος του κανει διαφορα. Τον γραφει, του λεει ψεματα, τον θυμαται οταν εχει αναγκη. Δε μπορω να εκφρασω την αποψη μου γιατι δε εχω το δικαιωμα.
Ο ιδιος αντιδραει σαν αγορακι που δε το παιζουν τα αλλα παιδακια και δε μου αρεσει. Γκρινιαζει, παραπονιεται και με ρωταει συνεχως τι να κανει.
Εγω στη θεση του θα ειχα κοψει μακρυα αλλα δε θελω να του πω κατι και να μου το χρεωσει αργοτερα.
Δεν εχει αλλες παρεες γιατι εχει προσκολληθει πανω σε αυτο το ατομο εδω και 2-3 χρονια ενω με εναν αλλο φιλο που ειχε πριν τα εσπασε γιατι ο δικος μου ειχε μια σχεση τοτε κ τον εγραφε.
Θα μου πειτε πως πρεπει να ξερεις και τις δυο πλευρες για να δεις τι ισχυει. Παντως τωρα βλεπω με τα ματια μου πως του φερεται κ εγω νευριαζω.
Ο φιλος του ηταν πολυ ενταξει μαζι του αλλα τωρα τον φτυνει για αλλες παρεες κ του λεει ψεματα και τον θυμαται οταν το χρειαζεται.
Ποια ειναι η δικη σας γνωμη;