Quote:
Originally posted by ICU2
Γειά σας παιδιά! είμαι νέος στο φόρουμ...είμαι 27 χρονών
και θα ήθελα την άποψη σας σε κάτι που κάποιες φορές με προβληματίζει.
Σε συζητήσεις σοβαρού χαρακτήρα οπου ολλοι μας προσπαθούμε να εντείνουμε την προσοχή μας σε αυτά που λέμε, ο τρόπος σκέψης και έκφρασης μου αρκετές φορές είναι ελλιπής, ενώ αυτά που λέω σε γενικές γραμμες μπορεί να είναι σωστά, στη ουσία πολλές φορές συκώνουν παρατηρήσεις ή διορθώσεις, μάλιστα τις περισότερες περιπτώσεις απο εμέρνα τον ίδιο! που θα ξανασκευτώ τα λόγια μου και θα βρίσκω λάθη και θα μετανιώνω για τον τρόπο που είπα κάσποια πράγματα.
Γενικός ενω προσπαθώ αυτά που λέω να είναι πλήρης και κατασταλαγμένα στην ουσία υπάρχουν κενά, ασάφιες και δείχνουν οτι εχω λανθασμένες εντυπώσεις για κάποια πράγματα.
Κοινος νιώθω να σκέυτομαι πολύ επιπόλαια, πράγμα αδικαιολόγητο ίσως για την ηλικία μου.
Τι θα μπορούσα να πώ οτι συμβαίνει? ισως πρόβλημα έκφρασης ? ή τελειομανίας που με κανει να αμφισβητώ τον εαυτό μου και να έχω παράλογες απαιτήσεις?
ευχαριστω!
Υ.Γ δεν ξέρω πόση ώρα συνήθως κάνει κάποιος για να γράψει ενα γράμμα εδώ μέσα, εμένα μου πείρε 20 λεπτά για να εκφράσω τα παραπάνω.
Η αλήθεια είναι ότι όταν πολυσκεφτόμαστε αυτά που λέμε ή αμφιβάλουμε για την ορθότητά τους χάνουμε τον ειρμό μας.