Καλημερα σε όλους .Εχω περιγράψει σε αλλα μηνύματα το ποσο με εχει ταλαιπωρήσει η ΙΔΨ ολα αυτα τα χρονια .Ο λόγος που γράφω σημερα ειναι οτι πλησιάζει ο Αύγουστος .Εγω εδω και αρκετα χρονια φοβάμαι οτι μου έρχονται μηνύματα η οτι προαισθάνομαι οτι θα πεθάνω καθε βραδυ στον υπνο μου ...Σα να μην έφτανε αυτο τον προηγούμενο Δεκέμβριος μου ήρθε εντελώς ξαφνικά οτι θα πεθάνω τον αυγουστο του 2016 ένα βραδυ στον υπνο μου ...Με φόβισε παρα πολυ κι απο τότε το σκέφτομαι συνέχεια και όσο πλησιάζει ο Αύγουστος νιώθω νευρικότητα ...Με έχουν βοηθήσει πολυ τα λόγια σας ο γιατρός μου οι γονείς μου και η φαρμακευτική αγωγή αλλα η νευρικότητα μένει ...Προσπαθώ να κανω σκέψεις όπως ας πούμε οτι αυτο το κόλλημα το εχω χρονια κι εχει αποδειχτεί οτι ειναι ενα πρόβλημα του μυαλού μου και προσπαθώ να δεχτώ οτι αυτο ισχύει παντα ....Κατι όμως συνέχεια με τρώει και μου λέει οτι μπορει να εχω πέσει μεσα για τον αυγουστο και οτι γι αυτο ταραχτηκα τόσο πολυ όταν το πρωτοσκεφτηκα
...εγω αυτο που θέλω ειναι να ζήσω και να ζω ήρεμα χωρις να προαισθάνομαι η να φοβάμαι τιποτα ...Τελοσπαντων συγνωμη αν σας κούρασα ...Θα χαρώ πολυ να διαβασω γνώμες και απόψεις σας και θα ειμαι ευγνωμον σε όποιον αφιερώσει λίγη ώρα για να μ απαντήσει ...ευχαριστω πολυ