Ξερει κανεις πως ανεβαζουμε την πιεση καποιου?( εκτος με το να γκρινιαζουμε σε αυτον :ρ) μαλλον μου εχει πεσει η πιεση και δεν θελω να παω σε γιατρο βεβαια μπορει να εχω και κριση πανικου δεν ξερω οποιος μπορει να με βοηθησει
Printable View
Ξερει κανεις πως ανεβαζουμε την πιεση καποιου?( εκτος με το να γκρινιαζουμε σε αυτον :ρ) μαλλον μου εχει πεσει η πιεση και δεν θελω να παω σε γιατρο βεβαια μπορει να εχω και κριση πανικου δεν ξερω οποιος μπορει να με βοηθησει
Νομίζω ότι πρέπει να πάρεις σίδηρο ή σε συμπλήρωμα ή με διατροφή
Σιδηρο μου ειχαν πει να παρω το χειμωνα δεν πηρα μαλλον το πληρωνω τωρα
Κυκνε εφαγα πατατακια δεν ξερω εαν δουλεψαν η περιμενω να δουλεψουν σκεφτομαι να παω για τρεξιμο μπας και ανεβει αλλα δεν ξερω μη με μαζευουν μετα φοβαμαι ....
Το ιδιο προβλημα ειχα και εχω κι εγω και πηγα σε γιατρο προσφατα... δυο με δυομισυ ποτηρια νερο μαζεμενα και μερικα bake rolls ..αυτη ηταν η συνταγη του...αν εισαι και γυναικα...εισαι υποτασικη συνηθως απο την φυση σου... και η πολλη ζεστη δεν βοηθαει...εγω παντως συνηλθα με αυτα. Ευχομαι να σε βοηθησει η απαντηση μου..
Γενικά αυτά προτείνουν και οι γιατροί και εγώ είχα το ίδιο θέμα και μου έλεγε αλμυρά (αλάτι, πατατακια κτλ) και πολύ νερό για να αυξηθεί ο όγκος του αίματος...
Γυμναστική για καλύτερη κυκλοφορία και έλεγχο σε φεριτίνη - β12 - φυλικό οξύ...
Εν τέλη και λόγω ορθοστατικής μια περίοδο ο φαρμακοποιός μου μου έδωσε και σταγόνες effortil πολύ καλές...
Εγω κανω γυμναστικη και μετα μολις χαλαρωσω τσουπ ζαλαδα και πτωση πιεσης και ας εχω πιει πολυ νερο αμεσως μετα την προπονηση