Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας!!
Παρατήρησα πως υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης προς τον εαυτό μου.Πέρα από τα προβλήματα αυτοπεποίθησης-αυτοεκτίμησης-αυτογνωσίας που φυσικά και με το θέμα εμπιστοσύνης είναι κάπως αλληλένδετα έχω χάσει τελείως την εμπιστοσύνη προς αυτόν.Μια αιτία είναι ότι ξεκινάω κάτι όπως ένα χόμπυ και δεν το συνεχίζω ή δεν το ολοκληρώνω.Πχ όπως είχα γράψει σε ένα παλιότερο θέμα για την καθημερινή μου ρουτίνα έκανα τρέξιμο κάθε πρωι και κάποια λεπτά γυμναστικής και έχω εδώ και 3 βδομάδες που πηγαίνω όποτε θυμηθώ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μη εξασκώ και να μη βελτιώνομαι σε κάτι που ξεκινώ με αποτέλεσμα αισθήματα ανεπάρκειας.
Πιστεύω πως η αιτία εντοπίζεται και στο κίνητρο που επηρεάζεται από την πάθηση και τα επίπεδα ενέργειας και διάθεσης.Δεν θέλω όμως να δικαιολογώ τον εαυτό μου πατώντας πάνω στην πάθηση.Νομίζω είμαι πολύ καλά από θέμα κινήτρου αν και μερικές φορές βαλτώνω.
Μια άλλη αιτία είναι ότι μετά το επεισόδιο τίποτα δεν είναι δεδομένο.Παρουσιάζεις πρόβλημα στο να εμπιστευτείς την κρίση σου,αποφεύγεις να κάνεις πράγματα υπό τον φόβο της αποτυχίας , το δεν μπορώ και ο φόβος γίνονται κολλητάρια.
Υπάρχει κάποιος που τον εκφράζει αυτό;;Πως το αντιμετωπίσατε;;