Βαριεμαι...προτεινετε ταινιες να δω.
Προτεινετε μου καμμια ταινια να δω...το εχω ριξει στην τηλεοραση τωρα τελευταια...κατα προτιμηση ταινιες καινουργιες ή διασημες ωστε να μπορω να τις βρω.
Να προτεινω δυο σειρες που βλεπω τωρα τελευταια:
Το Prison Break στο οποιο εχω δει την πρωτη season και την μιση περιπου απο τη δευτερη και ειναι φοβερη σειρα.Δεν προτεινεται για γυναικες μιας και περιεχει αρκετη βια και καθολου συναισθηματικο μπλα-μπλα.
Η δευτερη ειναι η σειρα επιστημονικης φαντασιας stargate Atlantis...επειδη ειμαι fan της επιστημονικης φαντασιας γενικα μπορει να μην αρεσει σε ολους αλλα προσωπικα την απολαμβανω.
Μη δειτε με τιποτα την ταινια \"Meet the Spartans\" μιλαμε για πολυ μουφα.Προκειται για παρωδια της γνωστης ταινιας 300...και μου αρεσουν οι παρωδιες αλλα αυτη ηταν επιεικως απαραδεκτη,δεν γελασα ουτε μια φορα.
Ειχα ακουσει απο μερικους στο internet οτι ειναι μουφα αλλα δεν τους πιστεψα...ηθελα να το διαπιστωσω ο ιδιος γιατι λεω αυτοι μπορει να ειναι \"Ελληναραδες\" και να μην τους αρεσει να βλεπουν παρωδια των \"300\"...καλα να παθω.
Αυτα και επανερχομαι...αντε πειτε καμμια ταινια...βλεπω ολα τα ειδη εκτος απο καθαρα αστυνομικα...τα εχω βαρεθει.