Originally Posted by
viki38
Καλημερα , ελπιζω λιγακι να εχεις ηρεμησει καπως . Και εσυ καταλαβαινεις οτι με το να κανεις εξετασεις και να αναζητεις ασθνειες που δεν υπαρχουν μπαινεις σε ενα φαυλο κυκλο που μονο κακο μπορει να σου κανει . Καταλαβαινω πως περνας , εχω περασει και εγω απο τη δικη σου κατασταση . Οχι οτι τωρα ειμαι καλυτερα , τουλαχιστον εκοψα τις συνεχεις εξετασεις , μενουνε απλως τα συμπτωματα . Εν παση περιπτωση , σκεφτηκες ποτε να δεις καποιον ειδικο με τον οποιο μαζι θα σχεδιασετε καποια θεραπεια ωστε να μπορεσεις να γινεις καλα. Δεν ξερω και τι οικονομικες δυνατοτητες διαθετεις . Μια συμβολη απλως θελω να σου δωσω , προσπαθησε , κανε οτι ειναι δυνατον , να μην διαβαζεις απο ιντερνετ για οποιαδηποτε αρρωστεια , πιστεψε με δεν υπαρχει κατι πιο χειροτερο απο αυτο . Συνηθως οι αποψεις που εκφραζονται δεν ειναι σωστες και ισως παρα πολυ υπερβολικες . Πιστεψε με ταιδια εκανα . Στηριξου στο συντροφο σου , εφοσον και εκεινος ειναι διατεθημενος να αναλαβει αυτο το δυσκολο κομματι , ρωτα τον αντρα μου τι εχει υπομενει ολα αυτα τα χρονια με της καταθλιπτηκες κρισεις , τα ψυχοσωματικα μου και την αγχωδη διαταραχη μου . Ομως να παρεις οπωσδηποτε βοηθεια . Ειναι ισως το πιο σοφο που θα μπορουσες να κανεις .