ΧΩΡΙΣΜΟΣ Ή ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ
Καλημέρα σε όλους σας,
είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε φόρουμ και ζήτω συγνώμη για τυχόν λάθη...είμαι πολύ μπερδέμένη και θεωρώ οτι θα με βοηθούσε να ακούσω κάποιες γνώμες και ίσως απο κάποιους που μπορεί να έχουν περάσει το ίδιο. ημουν σε σχέση αρκετά χρόνια και απο τον Ιανουάριο ζούμε χωρίστα...μιλούσαμε για γάμο, φτιάξαμε ένα σπίτι αλλά δεν μπορώ να πιστέψω οτι αυτά όλα ήταν μάταια!!! εγω μένω ακόμα στο σπίτι που φτιάξαμε (δικό του το σπίτι) και εκείνος στην μητέρα του. αυτό που λέει είναι οτι το έχει "χάσει το θέμα με μας" και δεν ξέρει πως να το επαναφέρει. με αγαπάει πολύ αλλα δεν θελέι και εγω να περνάω άσχημα. επίσης λέει οτι δεν μπορεί να ικανοποιήσει τα θέλω μου και ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, απορεί γιατι εγω μένω ακόμα αφού δεν είναι ο κατάλληλος και ας πούμε "άξιος". εχουμε συζητήσει αρκετες φορές για το αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο και όλον αυτο τον καιρό το αρνείται αλλά δεν έχει αλλάξει και κατι στο προγραμμά του που να δηλώνει το αντίθετο. στην αρχή μου έλεγε να κάνω υπομονή αλλά είμαι κ εγώ έντονος ανθρωπος και δεν μπορώ να μην ξέρω τι συμβαίνει και δεν είναι ενας μήνας-δύο....τώρα πάμε στους επτά. πήγαινε και επισκεπτότανε έναν ψυχολόγο και τωρα σκεφτομαι ότι το μόνο που μου μένει και θέλω να κάνω είναι να πάω να δώ αυτόν το γιατρό μήπως με κατατοπίσει έστω λίγο και αυτός. τι να πω....!!!βέβαια εις γνώση του φίλου μου, θα τον ενημερώσω οτι θα πάω. δεν ξέρω απο που να πιαστώ και αυτός νιώθω οτι δεν βοηθάει καθόλου....το μόνο που λέει είναι δεν ξερώ... και το έχασα. και όσο για να το βοηθήσω...να μου μιλήσει και να τον βοηθήσω η απάντηση είναι δεν θέλω να με βοηθήσει κανεις!!!!φφφφ....τον αγαπάω και δεν μπορώ να το αφήσω όλο αυτό να χαθεί έτσι!!!!