Μπορει το αγχος να.ναι αποτελεσμα βαρεμαρας;;
Καλησπερα σας, ειμαι γυναικα 23 χρονων,φοιτητρια που πρεπει να παρει πτυχιο!
Τον τελευταιο 1μιση χρονο περιπου περναω μεγαλα διαστηματα αγχους και συγκεκριμενα αρρωστοφοβιας.Για την ακριβεια επειτα απο μια δυσκολη φαση στη ζωη μου οπου ημουν μακρια απο το αγορι μου και με αφορμη μια ελαφρια γαστριτιδα αρχισα να σκεφτομαι διαφορα χαζα για την υγεια μου. Απο τον καρκινο μεχρι το οτιδηποτε. Παρατηρουσα τα παντα στο σωμα μου. Αυτο που το χειροτερευε ηταν οτι εψαχνα συμπτωματα στο ιντερνετ. Βεβαια ακομη και οταν δεν εψαχνα αρρωστιες στο ιντερνετ και δεν φοβομουν οτι πασχω απο κατι ,σκεφτομουν πως καταπινω, οτι παιρνω πολυ συχνες βαθιες αναπνοες κ.π. Και προφανως οταν η σκεψη ειναι συγκεντρωμενη στο πως καταπινεις τη μπουκια σου νομιζεις οτι δυσκολευεσαι. Αυτες οι φασεις ερχονται και φευγουν,Μια φορα πριν εναν χρονο σχεδον επαθα μια μινι κριση πανικου στο σινεμα ωστοσο αυτο δεν με εριξε και συνεχισα τη ζωη μου κανονικα χωρις αγοραγοβιες κ.π. (μονο τις πρωτες μερες ειχα τον φοβο μην ξαναπαθω).
Στο διαταυτα, υπαρχει περιπτωση το αγχος μου να προακλειται απο την αδρανεια; Ενω τα εχω ολα :φιλους, αγορι, γονεις, υγεια ,ταξιδια ειναι λες και στη ζωη μου δεν εχω στοχους,σκοπο. Εδω και 5 χρονια ειμαι στην ιδια σχολη στην πολη μου με την οποια δεν ασχολουμαι και πολυ. Ο καφες με τις φιλες εχει γινει καθημερινη αγγαρεια.. Ειναι σαν να ψαχνω κατι να με ιντριγκαρει; Να βρω κατι να ανησυχησω γιατι δεν αγωνιω για τιποτα; Σε στιγμες οπου ημουν δημιουργικη ή προσφατα που πηγα διακοπες ενιωθα πολυ πολυ καλυτερα! Ολοι μου λενε οτι φταιει η στασιμοτητα, η βαρεμαρα ,οτι δεν δουλευω και ολη μερα τα ιδια και τα ιδια εδω και αρκετα χρονια..οτι εχω πολυ χρονο να σκεφτομαι κ.π.
Ωρες ωρες νιωθω οτι τα
παω τελεια και οτι δεν θα με βαλει κατω ολο αυτο αλλα αλλες στιγμες ανησυχω αν μπορω να φαω το τοστ(το οποιο φυσικα τρωω) και νιωθω οτι δεν μπορω να το διαχειριστω,Δεν παιρνω φαρμακα και δεν εχω παει σε ψυχολογο
Συγνωμη για το γιγαντιαιο ποστ ! θα χαρω να μαθω τη γνωμη σας