Κρισεις πανικου,πεπτικα προβληματα
Καλησπερα στο φορουμ,
Εχω διαβασει πολλα θεματα εδω και θελω να σας πω το προβλημα μου,
Εδω και 4 χρονια εχω εντονα πεπτικα προβληματα κατα διαστηματα καλυτερα αλλα απο τον περασμενο Δεκεμβριο δε την παλευω αλλο.
Ολα ξεκινησαν με μια ζαλαδα και ταχυκαρδια φυσηκα πηγα στα επιγοντα μου εκαναν τις εξετασεις και δεν βρηκαν τιποτα.Απο τοτε εχω προβλημα με το στομαχι,αδυναμια στα ποδια και στα χερια,ταχυκαρδιες πονους στον αυχενα,και οτι τρωω με πειραζει.
Προσεχω πολυ στο τι θα φαω και τρωω μικρες μεριδες.Συνεχεια εδω και χρονια πριν κατσω να φαω λεω αν το φαω θα με πειραξει στο στομαχι και φυσηκα με πειραζει.
Τα τελευταια 7 χρονια ηταν δυσκολα διοτι ειχα ενα ατυχημα στη δουλεια και επρεπε να ασχοληθω με κατι αλλο,σιγουρα αυτο με εριξε ψυχολογικα.
Εχω σχεδον καθε μερα παραξενες ζαλαδες,πριν απο 4 μηνες εκανα μαγνητικη στο κεφαλι και ευτυχως ηταν καθαρη,αυτο που με προβληματιζει ειναι τα πεπτικα προβληματα εχω κανει τα τελευταια 2 χρονια 3 φορες κολονοσκοπιση και 3 φορες γαστροσκοπιση χωρις παλι ευτυχως να βρεθει τιποτα ουτε βακτηριδια.
Απυρες φορες εξετασεις αιματος,(η τελευται ηταν την Παρασκευη που μας περασε)10 υπερυχους ανω-κατω κοιλιας ολα ειναι καλα.
Ειναι πιθανο ολα να προερχοντε απο το ανχος και τις φοβειες που εχω;;
Απο χρονια εχω φοβειες με τις αρρωστειες δε μου βγαινει απο το μυαλο οτι ισως να εχω κατι και δε το βρισκουν οι γιατροι...
Κοντευω να σκασω...
Σας ευχαριστω!!!