θρησκευτικές ενοχές για την ομοφυλοφιλία
Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα να εκφράσω το προβλημά μου μαζί σας.Είμαι ο Μάριος και εχω σχέση με ενα αγόρι εδω και 2χρόνια,γενικά είμαστε μια χαρά,υπάρχουν συναισθηματα ακομα και όλα κυλούν πολύ καλά γενικά.Το θέμα μου είναι όμως οτι εκείνος επηρεασμένος απτην θρησκόληπτη μητέρα του εδώ και λιγο καιρό μου εξέφρασε την επιθυμία του να μην βρισκόμαστε σεξουαλικά γιατί νιώθει ενοχές και ότι αυτό ειναι αμαρτία η οποία δημιουργεί προβλήματα στη σχεση του με τον θεό και πεποισμένος απτην μητέρα του υποστηρίζει ότι εάν σταματησουμε τις ερωτικες μας συνευρεσεις θα καταφέρει να εξιλεωθεί και να μπορεσει να λάβει απο τον θεό ανταμοιβή.Πιστέυει πχ οτι επειδή είναι άνεργος ίσως φταινε οι αμαρτίες που τον βαραίνουν(βαζοντας ως πρωτη αμαρτια την ομοφυλοφιλια),και νομιζει οτι εαν μετανοησει θα του πανε ολα καλυτερα γιατί θα μπορει να προσευχεται και να λαμβανει την ευνοια Του.Μου λέει ότι δεν παυουν τα συναισθηματα του για εμένα,οτι θα εξακολουθησουμε να μενουμε μαζι,να αγαπιομαστε,να στηριζουμε ο ενας τον αλλον μεσα στη σχεση μας,αλλά σεξουαλικά δεν θα κανουμε τίποτα γιατι δεν θελει να μολύνει τη σαρκα του.Βασικά η μητερα του ,του φούσκωσε τα μυαλά με αυτες τις αντιληψεις ,εκατσε και του διαβασε και του εδειξε μεσα απτην αγια γραφη ολα τα χωρία-στιχους που μιλουν για την ομοφυλοφιλια και την κατακρινουν ως μεγιστη αμαρτια.Ε εκείνος πειστηκε οτι πραττει τεραστια αμαρτια και ριχνει ολο το φταιξιμο ,για το οτιδηποτε παει στραβα στη ζωη του,στην ομοφυλοφιλια.Και γι αυτο δεν θελει να εχουμε καμια επαφη σεξουαλικα...τι θα κανω; θα πρεπει να προσπαθησω να ζησω σε μια σχεση χωρις το σεξ;θα πρεπει να ζησω μια ζωη ανεραστη γιατι διαφορετικα πραττω και εγω αμαρτια; Παντως προσωπικά πιστευω και εγω στον θεο αλλα δεν νομιζω οτι τον ενδιαφερει τοοοοσο πολυ το τι κανουμε στο κρεβατι μας,εφοσον δεν βλαπτουμε καποιον,δεν διαπραττουμε πορνεια κτλ,και οι ομοφυλοφιλοι πιστευω εχουν την αγαπη του θεου και δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο η εκκλησια υποστηριζει,ολοι ξερουμε οτι τα "ιερα βιβλία" περιεχουν αντιληψεις "ανθρωπων" παλαιοτερων εποχων που για διαφορους λογους δεν τους συνεφερε να υπαρχει ισοτητα στην σεξουαλικοτητα κτλ,για πειτε και εσεις την γνωμη σας,ειμαι εγω τοσο παραλογος που δεν μπορω να συμφωνησω με την σεξουαλικη νηστεια ;;τι μπορω να κανω για να του αλλαξω μυαλα και να ξυπνησει απο την θρησκευτικη πλυση εγκεφαλου; ευχαριστώ εκ των προτέρων.