Προβλήματα με την οικογένεια του συζύγου
Καλησπέρα!
Να τα πω καπου για να μη σκασω!
Εδω κ 4 χρονια που ειμαι παντρεμενη αντιμετωπιζω με το συζυγο ανα τακτα χρονικα διαστηματα προβληματα με τους γονεις και την αδερφη του. Πιο συγκεκριμενα: αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν διαπιστωνουν οτι περναμε καλα τρελαινονται, κυριως η αδερφη του και δημιουργουν εντασεις. Το γαμο μας δεν το χαρηκαμε. Στο τραπεζι του γαμου σηκωθηκαν και εφυγαν και καθισαν σε τραπεζι μονοι τους μουτρωμενοι γιατι δεν ειχαν δικους τους καλεσμενους. Στη βαφτιση του παιδιου μας παλι τα ιδια. Μουτρα και στραβωματα μπροστα στον κοσμο. Περσι το καλοκαιρι η αδερφη του εβγαλε τον αντρα μου απο το σπιτι οπου ειχε παει να την επισκεφτει και του ειπε να μην ξαναπατησει με την δικαιολογια οτι εκεινοι αντιμετωπιζουν οικονομικα προβληματα ενω εμεις πηγαιναμε για μπανιο. Παρεπιπτοντως να επισημανω οτι ο αντρας μου καθημερινα σχεδον επισκεπτεται ειτε την μητερα ειτε την αδερφη του. Αν για δυο-τρεις μερες δεν μπορεσει να περασει γιατι ειχε πολλη δουλεια στο γραφειο τον παιρνουν τηλεφωνο και του λενε οτι αδιαφορει, οτι θα πεθανουν και δεν θα το μαθει κτλ. Τωρα παντρευεται η αδερφη μου και εχουν παλι παθει αμοκ. Σημερα τον πηρε τηλεφωνο η αδερφη του και του ειπε οτι δεν θελει να τον ξαναδει γιατι εχουν προβληματα και εμεις ειμαςτε αδιαφοροι. Ο αντρας μου εχει απελπιστει. Τον βλεπω να στενοχωριεται, να ντρεπεται αλλα και να νευριαζει. Εγω βγαζω το σκασμο για να μη δημιουργησω επιπλεον προβλημα. Δε μιλαω ακομη και οταν βλεπω τον ανιψιο μας να χτυπα την κορη μας. Μαζευουμε το παιδι μας και φευγουμε δηθεν γιατι ειναι αργα. Η κουνιαδα μου το μονο που λεει στο παιδι της ειναι ¨ελα ρε κωστα!¨. Τους εχω σιχαθει! Μου προκαλουν πολυ ασχημα συναισθηματα και δεν ξερω πως να τους αντιμετωπισω.