Ολες οι διαταραχες μαζι? help!
Hi
θελω την αποψη σας για κατι ισως περιεργο που με απασχολει! εχω την εντυπωση οτι εχω βιωσει αρκετες απο τις διαταραχες που αναφερονται εδω μεσα.
- κοινωνικο αγχος (αδυναμια να μιλησω μπροστα σε πολυ κοσμο ιδρωτας,τρεμουλο και αλλα σχετικα μου συνεβει προτη φορα περισι)
- ψυχαναγκαστικες διαταραχες (στυλ τελετουργιες...πρεπει να κανω αυτο με συγκεκριμενο τροπο αλλιος κατι δεν θα παει καλα! καποιες φορες ειναι τοσο εντονο που μου δυσκολευει την καθημερινοτητα μου, το εχω παρατηρησει αρκετα χρονια.)
- κρισεις πανικου (μου συνεβει μια φορα σε λεωφοριο και με δυσκολια κρατουσα τον εαυτο μου σε ηρεμια, ειχα την αισθηση οτι απο καπου κινδυνευω, επισεις μου εχει συμβει 2-3 φορες να νομιζω οτι θα γινει σεισμος χωρις να δικαιολογηται κατι τετοιο και παλυ με δυσκολια κρατιομουν σε ηρεμια)
- νοσοφοβια, σωματοποιητικη διαταραχη (οταν ακουω για καποια ασθενεια με πιανουν ανησυχιες, ψαχνομαι αν ποναω καπου η αν με ενοχλει κατι, τον τελευταιο καιρο εχει ξεκινησει και ειναι εντονο)
- κλειστοφοβια (ποτε στην ζωη μου δεν ειχα προβλημα με μικρους χωρους ασανσερ και παταρια και προσφατα που χρειαστηκε να ανεβω σε ενα παταρι λογω δουλειας ενιωθα
ενα αισθημα πανικου και σαν να πνιγομουν εκει πανω!)
θα νομιζεται οτι σας δουλευω ομως δεν ειναι ετσι! ολλα αυτα τα εχω βιωσει τα περισοτερα σε ηπια μορφη,ορισμενα ειναι προσφατα και αλλα αρκετα παλιοτερα πως ειναι δυνατον?!
δεν εχω παει σε γιατρο για τα παραπανω που αναφερω ειναι απο την συμπτοματολογια που εχω διαβασει στο ιντερνετ.
Να κανω εξορκισμο και μετα ευχελαιο? ή προτα ευχελαιο και μετα εξορκισμο? το ριχνω στην πλακα γιατι δεν ξερω τι να πω!
κατα τα αλλα νορμαλ λεει...