Καλημέρα σε όλους και σε όλες είμαι καινούργιος στο φόρουμ,και θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που με τρώει για χρόνια και μόλις αποφάσισα να ασχοληθώ ποιο σοβαρά με το θέμα επειδή η κατάσταση δεν πάει άλλο,το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι στα 24 και δεν είχα πότε σχέση,είμαι υπερβολικά ντροπαλός και έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση δεν μπορώ να ανοιχτώ σε κοπέλα ούτε για πλάκα,κάποτε είχα κάνει μια προσπάθεια αλλά την μια φορά έφαγα απόρριψη (μου έλεγε ότι είναι ερωτευμένη με τον πρώην της μάλλον για να με ξεφορτωθεί ευγενικά),με ένα άλλο κορίτσι κάτι πήγε να γίνει άλλα τα έκανα θάλασσα επειδή άργησα και φοβόμουν μήπως κάτι δεν πάει καλά,πλέον μου έχει έμμονη ιδέα ότι πότε δεν θα με αποδεχτεί καμία,είμαι 24 και πιστεύω ότι άμα δεν γίνει κάτι σε σύντομο διάστημα μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή, πριν 2 χρόνια πήρα αντικαταθλιπτικά και δεν άλλαξε κάτι στην ψυχολογία μου,(άλλα η εικόνα που έχω για τις σχέσεις έχει ήδη σχηματιστεί από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου,ο πατέρας μου ήταν μεθύστακας και έδερνε την μάνα μου και εμένα,έχει χρόνια που χώρισαν και ζεί στο εξωτερικό περιττό να πω ότι δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για αυτόν μιας και τον θεωρώ υπεύθυνο για την σημερινή μου κατάσταση)αυτό που ήθελα να πω είναι ότι φοβάμαι πώς αν κάνω σχέση θα γίνω σαν αυτόν πχ να δέρνω την κοπέλα μου τότε θα μισούσα τον ευατό μου(όχι ότι τώρα δεν το κάνω αλλά τέλος πάντων),πρέπει να ξεπεράσω τα κόμπλεξ και τις φοβίες μου,γιατί όπως καταλάβατε δεν ζω μια νορμάλ ζωή,αισθάνομαι παγιδευμένος από παντού και ότι δεν υπάρχει σωτηρία,σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας,θα εκτιμούσα να ακούσω τις απόψεις σας.