Φοβάμαι για τον εαυτό μου...
Καλημέρα,
Τυχαία \"έπεσα\" πάνω σε αυτό το site, ψάχνοντας απεγνωσμένα βοήθεια.. Συγχαρητήρια για την συμπαράσταση που προσφέρετε ο ένας στον άλλον.
Είμαι 28 ετών και ίσως να με χλευάσετε με αυτά που θα σας πώ... Ειμαι πια μεγάλη για να αντιδρώ έτσι.΄
Υποφέρω... πονάω...δεν τρώω τίποτα πια...με έχουν πιάσει ζαλάδες... άλλες φορές δεν κοιμάμαι καθόλου...άλλες φορές δεν θέλω να ξυπνήσω...τα πρωινα είναι τα χειρότερα...Φοβάμαι για τον εαυτό μου, με έχουν πιάσει αυτοκαταστροφικές τάσεις... έχω κολλήσει.
Χώρισα από μία σχέση 3 χρόνων πριν από 1 εβδομάδα. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα μία τόσο μεγάλη σχέση. Θα αρραβωνιαζόμασταν τώρα τον Φλεβάρη, θα παντρευόμασταν. Μου είναι αδύνατον να το δεχτώ αφού μία εβδομάδα πριν τον χωρισμό, με παρακαλούσε να μην τον χωρίσω.
Παραδέχτηκε ότι αυτός φταίει, ότι ειναι πολυ κουρασμένος από την δουλειά, ότι ειναι πολύ πιεσμένος, ότι δεν μπορεί άλλο να σκέφτεται, ότι μπορεί να μετανιώσει γι αυτήν την απόφαση αλλά δεν θα με πάρει τηλέφωνο γιατί δεν έχει το δικαίωμα να με ταράζει, οτι δεν βλέπει μέλλον στην σχέση μας, ότι μ\'αγαπάει, ότι δεν μπορεί άλλο να με επιβαρύνει με τα δικά του προβλήματα, ότι έχω κάνει πολύ υπομονή μαζί του, ότι... ότι ... ότι...
Λόγια, λόγια, λόγια, που δεν μπορώ να βγάλω απ\'το κεφάλι μου. Αρνούμαι να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που αγαπάει τον άλλον, αντί να προσπαθήσει να φτιάξει την σχέση, φεύγει.
Ψάχνω να βρω ευθύνες δικές μου, ψάχνω να βρώ που φταίω εγώ, μήπως κι έτσι μπορέσω να διορθώσω αυτήν την κατάσταση.. . Ανέκαθεν έτσι ήμουν. Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου γι αυτά που έβλεπα, ότι έδινα πολλά και δεν έπαιρνα τίποτα. Ότι για μένα ήταν προτεραιότητα στη ζωή μου, ενώ για αυτόν ήμουν μια επιλογή. Προσπαθώ να με πείσω για κάποια πράγματα που τα ξέρω ήδη. Γνωρίζω την πραγματικότητα, αλλά αρνούμαι να την αποδεχτώ... Πώς γίνεται αυτό???
Γιατί πρέπει να φτάσω τον εαυτό μου στον πάτο? Γιατί πρέπει να χάσω και το παραμικρό ίχνος εγωισμού και αξιοπρέπειας?
Αισθάνομαι ότι πρέπει να ξαναπροσπαθήσω, να ξαναπροσπαθήσω για να μπορέσω να πώ στον εαυτό μου μετά, ΤΕΡΜΑ, τα έκανες όλα.
Υποφέρω... αρνούμαι να πιστέψω ότι όλα τελείωσαν... πονάω...