Φοβία για τον εαυτό του..
Ελπίζω να είμαι στην σωστή κατηγορία για το θέμα μου Lol...
Έχω μια σχέση απο τον Ιούνιο που αν εξαιρέσεις κάποιες καταστάσεις που...δεν εξαιρούντε απο οτι φαίνεται,είναι η ιδανική σχέση για μένα.Το αγόρι μου είναι τόσο ενδιαφέρον που πραγματικά,αν ήμουν αντρας θα ήθελα να είμαι ακριβώς όπως αυτός σε εμφάνιση και σε τρόπος σκέψης.Ολα πάνω του με γοητεύουν.Η τέλοςπάντων σχεδόν όλα.
Όταν ξεκινήσαμε την σχέση μας πάντα ήτανε λιγομίλητος και πάντα συγκεκριμένος στο τι θα μου πει.Χωρις περιττά λόγια,μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις.Απλα ήμασταν μαζί για το ''τώρα''μετά ομως δεθήκαμε πάρα πολύ και όλα αλλάξανε στην επικοινωνία μας.Εκεί μου εμπιστεύτηκε πως τον παρακουλουθεί ψυχολόγος,ένα διαστημά ενώ ήτανε μικρός και πάνε 2 χρόνια τώραπου συνεχίζει.Δεν τον ρώτησα τον λόγο,όχι απο αδιαφορία αλλα γιατί ήθελα ναμου το πεί ο ίδιος οταν νίωσει πως θέλει να το κάνει γιατί εβλεπα πως πιέζεται.
Όντως τα Χριστούγεννα,ή μάλλον λίγες μέρες πρίν,μου είπε πως έχει πολλές φοβίες.Φοβίες για τον εαυτό του.Οπως πως φοβάται πολλές φορές πως θα κάνει κακό σε ανθρώπους που αγαπάει.Πως στο μυαλό του έρχονται εικόνες που τον κάνουν να ξυπνάει μεσα στην νύχτα και να κλαέι..Η να θέλει να πεθάνει και φοβάται μηπως επιχειρήσει.Και τέλος πως κάποιες μέρες νίωθει ένα κομμάτι του πεθαμένο.Συγκεκριμένα μου είπε,οτι είναι απο τους ανθρώπους που είναι ήρεμοι όταν είναι δυστιχισμένοικαι πως δεν μπορεί να αισθανθεί χαρούμενος.Εγώ το τελευταίο δεν το πίστεψα γιατί μαζί μου γελάει πολύ και είναι χαρούμενος.
Τέσπα όταν τα άκουσα όλα αυτα,σοκαρίστηκα λίγο αλλα είπα τι στο καλο,αφου τον νοίαζομαι θα μείνω μαζί του.Του είπα πως μπορεί όποτε θέλει να μου μιλάει γιαυτά,να μου λέει τι σκέφτεται και πως τον καταλαβαίνω.Του είπα πως δεν είναι κακο να εχει φοβίεςκαι πως κάθενας μας έχει και πως είναι καλό που θέλει να το διρθώσει και επισκευθεται ψυχολόγο.Μάλιστα είναι η δευτερή φορά αυτή την βδομάδα που πάμε μαζί στον ψυχολόγο του,και τον περιμένω απο έξω.
Χθές όμωςτο βράδυ έγινε κάτι που με τρόμαξε.
Πήγαμε ναδούμε μια ταινία στο cinema,μάλιστα ήμουν λίγο άρρωστη και είπα οτι δεν θέλω να πάω,αλλα είχε ντυθεί τόσο ωραία κτλ που ήτανε λές και το εκανε για μένα και πήγα.
Η ταινία ξεκίνησε με ένα φόνο,τρομαχτικό σχετικά αλλα όχι κάτι τρομερό,και ο φίλος μου ήτανε λές και πνιγότανε.Μου ζήτησε να φύγουμε.Φύγαμε και σε όλο τον δρόμο έκλαιγε ήτανε σε άλλη φάση,δεν με άκουγε καν.Του μίλαγα και ήτανε λες και ήτανε θυμωμένος μαζί μου.Τον ρώτησα που είναι το αμάξι και μου είπε''Δεν θυμάσαι?Εκει που το αφήσα γιατι με ρωτάς''Αλλα με έναν τρόπο σαν απο μικρό παιδί που είναι θυμωμένο.Τον ρώτησα τι τον τρόμαξε στην ταινία και μου είπε πως ο φόνος δεν είχε λόγο.και τον τρόμαξε που ένας ανθρωπος σκέφτεται έτσι.Του είπα πως συγκεκριμένα στην ταινία απλα βλεπαμε μια σκέψη ενόςανθρώπου που την έκανε ταινία και τίποτα αληθινό και πως αν αυτό τον φόβιζε είναι κάτι που θα διορθώσουμε.Πήραμε μια ταινία κομωδία και αρχίσαμε να βλεπουμε σπίτι.Γέλουσε λίγο αλλα ήτανε λυπημένος και παρα πολυ διαφορετικός.Άγαρμπος στις κινήσεις του.Με τρόμαζε.Μάλιστα μου είπε,'δεν θέλω να ξέρω τι σκέφτεσαι για μένα σήμερα'και του είπα πως σκέφτομαι πως δίχνεις χάλια αλλα σκέφτομαι πως θέλω να το διορθώσω μαζί σου.Μετά μου ζητησε να κοιμηθεί σπίτι του γιατί φοβόταν πως θα ξυπνήσει μέσα στην νύχτα και θα με συσχετίσει με τις κακές του σκέψεις.Τον ρώτησα αν δηλάδη φοβάται μην μου κάνει κακό και είπε Οχι.Απλα φοβάται πως στο μυαλό του θα με συνδέσει με τιςφοβίες του αν με δει μπροστά του ενώ δεν είναι καλά.Του είπα λοιπόν πως εγω και οι φοβίες του δεν έχουμε καμία σχέση,και πως είμαι μαζί του απο αγάπη,έμεινα μαζί του την νύχτα καιτου είπα πως αν αισθανθεί πως δεν με θέλει να μου το πείκαι να φύγω.Και έτσι κάναμε.Την νύχτα όλη φοβόμουνα.Κάθε κίνηση που έκανεμου προκαλούσε φόβο.Αλλα επειδή αυτός φοβόταν περισσότερο δεν έκανα τίποτα.Πραγματικά γιατί τον νοίαζομαι πολύ.
Το πρωί συνέχισε να είναι περίεργος σήμερα.Σαν χαμένος.Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάμω μαζι του.Τρόμαξα τόσο πολύ εχθές.Είναι κάτι που δεν μπορώ..νατον βοήθησω.Θέλω μα πώς?..Πραγματικά θα ήθελα την γνώμη κάποιου να μου πεί πως να αντιδρώμαζί του,τι να κάνω..
είμαι πολύ στεναχωρημένη..