υποτροπιασα και τραβηξα μαχαιρι...
οπως λεει και ο τιτλος υποτροπιασα...ελατωσα τα φαρμακα και για κανα δυο μερες τα εκοψα στην αρχη νομιζα οτι καποιοι γνωστοι μου μιλανε πισω απ την πλατη μου και σκαρωνουν σκευωριες οταν γυρισα σπιτι ημουν σαν κοκαρισμενος οπως ειμαι συνηθως οταν υποτροπιαζω...εκτος απο αυτα στο σπιτι μου τα πραγματα ειναι χαλια η μανα μου με τον πατριο μου χωιζουν και λογο υποτροπης ψυχωσης απο εν βρασμο ψυχης κοντεψα να υποτροπιασω και με ηρωινη ε λοιπον γυρισα σπιτι εσπασα την πορτα εσπασα κατι ποτηρια και τραβηξα μαχαιρι στον πατριο μου
δεν ειναι η πρωτη φορα που εχω τετοιες συμπεριφορες σε ενεργη ψυχωση δεν μπορω να συγκρατησω τα νευρα μου και πλακωνομαι στο ξυλο η βγαζω μαχαιρια οπως εχω ξανα γραψει πριν απο καιρο τραυματισα και εναν ανθρωπο αγνωστο ετσι απλα νομιζα οτι κοβοντας τα φαρμακα θα το ελεγξω αλλα δεν γινεται και ολο αυτο εγινε γιατι δεν αντεχω το ριξιμο των αντιψυχωτικων επειδη δεν νιωθω τιποτα δεν ευχαριστιεμαι τιποτα και δεν μπορω να δουλεψω αλλα σε ενεργη ψυχωση ειμαι ακομη πιο δυσλειτουργικος γιατι εχω συνηθως γυρω στα 10-12 παραληρηματα,ειμαι βιαιος,παρορμητικος και δεν νιωθω ενοχες....αυτα τωρα εχω ξεκινησει παλι 3mg risperdal και ειμαι καλυτερα....