Βρίσκομαι στο τέλος του δεύτερου μήνα κύησης. Ο λόγος για τον οποίο γράφω είναι γιατί δεν ξέρω τι να κάνω όσο αφορά την συμπεριφορά του άντρα μου.
Από τα 20 (τώρα είμαι 26) έμαθα πως έχω πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου και ήταν και ήταν ο λόγος που είχα παρα πάνω κιλά. Μετά από αγωγή και διατροφή + άσκηση ήρθα στα φυσιολογικά επίπεδα.
Πρίν 3 χρόνια επειδή είχα μείνει άνεργη αναγκάστηκα να πάω σε δημόσιο νοσοκομείο και ενώ έπαιρνα θυροξίνη 100 ο γιατρός δεν μου την μείωσε μου την έκοψε μαχαίρι χωρίς να αναφέρω κάποιο πρόβλημα (σε αυτό το διάστημα είχα αρραβωνιαστεί). Πήρα αρκετά κιλά τα οποία πάλι τα έχασα αφού πήγα σε άλλο γιατρό πήρα φάρμακο ξανά και έκανα διατροφή και άσκηση. Έμαθα οτι είμαι έγκυος στις 5 εβδομάδες κύησης. Ο γυναικολόγος μου είπε τι να προσέξω όσο αφορά την διατροφή μου δηλαδή να μην υπάρχουν υπερβολές, μικρά συχνά γεύματα κτλ. . Στο στάδιο που βρίσκομαι έχω ξεκινήσει να έχω κατακρατήσεις ενώ έχω αναγούλες και ζαλάδες. 'Οταν μπορώ να φάω που είναι συνήθως λίγο γιαούρτι ή ένα πιάτο μακαρόνια κάτι μαλακτικό για να μην κάνω εμετούς αρχίζει ''πάλι θα χοντρίνεις και ήδη έχεις αρχίσει και κάτι τέτοια. Όπως είναι φυσικό υπάρχουν τσακωμοί και αρχίζω να κλαίω και να ξεσπάω. Δεν θεωρώ ότι για εμένα και πιό πολύ το παιδί μου είναι όλο αυτό σωστό και ανησυχώ πάρα πολύ. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ όλο αυτό και για αυτό γράφω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως μπορώ ν'αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση. :(