τα (ξανά)γράφω για να τα βγάλω από μέσα μου..
δε μπορώ να συνέλθω με τίποτα..
πάνε κάτι μέρες τώρα που δε μπορώ να κάνω ούτε μία θετική σκέψη..
δεν βρίσκω κανένα κίνητρο..
θέλω συνεχώς να είμαι ξαπλωμένη..δεν έχω κέφι να μιλήσω..κι αν το κάνω βάζω τα κλάματα..επειδή όλοι είναι σε καλύτερη κατάσταση από μένα..κι εγώ συνεχώς μιλάω για τα προβλήματα/συμπτώματα μου..
κλαίω γιατί τα όνειρά μου για μία καλύτερη ζωή έφτασαν να γίνουν εμμονή..εφιάλτης..
έφτασα να ξυπνάω κάθε πρωί προσπαθώντας να δώσω λίγο κουράγιο στον εαυτό μου,να του πω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει λύση..δεν υπάρχει διέξοδος..και πέφτω ακόμα πιο πολύ..
το βάρος και το σφίξιμο στο στήθος το έχω κάθε μέρα..ταχυκαρδία..εξάψεις..ε φιδρώσεις..ταραχή..δεν μπορώ να μείνω σ ένα δωμάτιο για πολύ ώρα..σηκώνομαι και φεύγω πανικόβλητη..και πάω ξαπλώνω..και τίποτα δε μπορεί να φτιάξει έτσι..ένα κάρο συμπτώματα..το ένα μετά το άλλο..το ένα πάνω στο άλλο..ζαλάδες..πιάσιμο στον αυχένα..αναγούλες..αδυναμία ..όλα πάνω μου γμτ..
όταν βάλω τα κλάματα και ξεσπάσω τα συμπτώματα θα φύγουν..εδώ και κάτι μέρες έχω δέκατα..δηλ από 36.8 μέχρι 37.2..δέκατα είχα όταν έχασα τον μπαμπά μου..όταν είχα βρει δουλειά-μέχρι να προσαρμοστώ-κι όταν έχασα άλλο ένα άτομο απ το περιβάλλον μου..πριν από ένα χρόνο έκανα τις τελευταίες εξετάσεις αίματος..δεν έδειξαν τίποτα..τώρα φοβάμαι να πάω πάλι..
νιώθω ότι δε μπορώ να μιλήσω σε κανέναν πια..κανένας δε μπορεί να ασχοληθεί μαζί μου..κι αυτό με πνίγει..γιατί καταπιέζομαι να μη μιλάω..για να μη γίνομαι βάρος..νιώθω τελείως μόνη..δεν περίμενα να φτάσω σ αυτό το σημείο..νόμιζα θα το ξεπεράσω..
αλλά πως να το ξεπεράσω..δεν έχω τρόπο..
δεν θέλω να είμαι έτσι..
δε μπορώ να χαρώ με τίποτα πια..όλα μαύρα τα βλέπω..όλα μάταια..
όλη μου η ζωή είναι μισή..γεμάτη από μισές προσπάθειες..γεμάτη από αποτυχημένες προσπάθειες..