Καλησπέρα, είμαι νέα στο forum και θα ήθελα να ακούσω μερικές γνώμες σε ένα θέμα που έχω. Λοιπόν, λίγο καιρό πριν γνώρισα κάποιον μέσω κοινής παρέας (είμαστε 22 και οι δύο) και αμέσως υπήρξε ερωτικό ενδιαφέρον. Βγήκαμε λοιπόν και μόνοι μας, αφού μιλούσαμε για λίγο καιρό και πήγαινε πολύ καλά μεταξύ μας. Ωστόσο, δεν είναι κάποιος απ΄τους δυο μας σε φάση για κάτι σταθερό, όπως μια σχέση κι εδώ να τονίσω ότι αυτός το είπε πρώτος κι εγώ συμφώνησα. Παρ'όλα αυτά, κάναμε σεξ και περάσαμε πολύ καλά. Το θέμα τώρα είναι ότι ενώ ξέρω από τρίτους ότι αυτός μιλάει και με άλλες (χωρίς αυτό να με ενοχλεί), αν με δει έστω και να κοιτάω κάποιον, αρχίζει τις ζήλειες. Και γενικότερα μερικές φορές τον πιάνω να μου μιλάει πολύ ζεστά σαν να θέλει το κάτι παραπάνω (ενώ ισχυρίζεται ότι δεν το θέλει) και μετά αμέσως να γίνεται ψυχρός. Θεωρητικά είμαστε φίλοι που κάνουν και σεξ που και που, η συμπεριφορά του όμως δείχνει πολλές φορές κάτι άλλο. Προφανώς και με ενδιαφέρει σαν άνθρωπος αφού κάθομαι και γράφω εδώ τον προβληματισμό μου και θα ήθελα να ρωτήσω, τι θα μπορούσε να τρέχει από τη δική του μεριά και τι στάση να κρατήσω εγώ απέναντι του.