..................................
Printable View
..................................
Ώρες μία αφορμή να του μιλησεις ή να βρεθείς στο ίδιο μέρος με αυτόν για να δεις αν θα σε πλησιάσει αυτός για να σου μιλήσει. Είναι ωραίες αυτές οι καταστάσεις και τα καρδιοχτυπια αλλά πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος ένας από τους δύο να κουραστεί και να τα παρατήσει. Για μένα του αρέσεις αλλά ίσως είναι ντροπαλός και δεν σε πλησιάζει... πόσο χαζοι γινόμαστε εμείς οι άντρες κάποιες φορές !!!
Γεια σου!! ευχαριστω που απαντησες.... Μα περαναω καθε μερα απο εκει αν δεν ειναι αυτο μια αφορμη, βεβαια και παλαιοτερα περνουσα, αλλα οχι συχνα μια στο τοσο. Θελω να πω πως και αυτο ειναι μια ενδειξη οτι μου αρεσει... Αλλα καθε φορα που με εχει χαιρετησει ξερεις, ενα απλο γεια σου, χανω τα λογια μου χαχα την μια φορα του το ειπα λιγο τραυλιζοντας, ενω δεν ειμαι καθολου ντροπαλο ατομο, εννοω και με το αλλο φυλο... Δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο...
Οντως δινει μια ομορφη νοτα στην καθε μερα, τι εννοεις να κουραστει? δηλαδη επειδη δεν κανω κινηση εγω να βαρεθει την φαση? αλλα αν ειναι τοσο ντροπαλος γιατι μου μιλαει παντα ενω ειναι και με φιλους του?
αχχαχ οντως! οταν τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα....
Όταν λες σου μιλάει ενώ είναι με τους φίλους του? εννοείς ότι σου λέει ''γεια σου''? Δεν φτάνει που περνάς από κει, άμα είναι ντροπαλός τι να έρθει να σου πιάσει την κουβέντα καθώς περνάς? Μπορεί να του είναι δύσκολο....Δηλαδή που δουλεύει? Αν είναι μαγαζί πας και ψωνίζεις...αν είναι σερβιτόρος πας για καφέ...για να πείτε και καμιά κουβέντα....εκτός αν δεν μπορείς να βρεις αφορμή εκεί που δουλευει...
Τους ξέρω εγώ κάτι τέτοιους "ντροπαλους"....
Όταν βλέπουν το πρόσωπο ντρέπονται και κοκκινίζουν και όταν είναι με το παρεακι τους χυδαιολογουν και κοροϊδεύουν....
Ίσως αυτός να είναι εξαίρεση αλλά εγώ σου λέω ότι ο γενικός κανόνας αντρων είναι ότι είναι trash
Απο κει που περνάς και τον βλέπεις τι είναι; κάποια καφετέρια; ή ετσι κάποιο σημείο στο δρόμο;
hey!
Εννοω δηλαδη οτι μου μιλαει οταν ειναι με την παρεα του, καθε φορα που εχει τυχει να ειναι μονος του φαινεται πιο αδιαφορος πραγμα που και εμενα μου κανει περιεργο γιατι συνηθως οι περισσοτεροι ανθρωποι, και κατι παραπανω οι ντροπαλοι ας πουμε τα αποφευγουν αυτα μπροστα στην παρεα τους, για τα πειραγματα και το δουλεμα που θα φανε...
Οντως αυτο ειναι στον ανθρωπο και αν ειναι ντροπαλος απιθανο να ερθει... αλλα δεν ξερω που κολλαω και εγω, οπως ειπα και πιο πανω γενικα ειμαι αρκετα ανετη με τους αλλους ανθρωπους, δηλαδη δεν ντρεπομαι, αλλα με αυτον κολλαω καπως... μαλλον ειναι και ο λογος που σπανια να ειναι μονος εκει, δηλαδη και στην σκεψη οτι εστω παω να παρω τσιγαρα με πιανει στομαχοπονος... λες να παω? μηπως ειναι λιγο επικινδυνο οπως λεει και ο περαστικος να φαω δουλεμα?
Γεια!
Εννοεις να ειναι κανενας καφρος? πολλα παιζουν, δεν τον ξερω καθολου γενικα.... βεβαια και εγω το σκεφτηκα αυτο, γιατι γενικα νομιζω με σκαναρουν ολοι ας πουμε... πιστευεις οτι μπορει να λενε σχολια του τυπου, κοιτα ενα μ**νι που σε κοιταει και αλλα τετοια?
χευ! μαγαζακι με διαφορα κερασι...
Μεσω fb δεν παίζει τίποτα; Για δοκίμασε κι εκει.
Τι εννοεις?
Να του μίλαγες απ' το φβ αν μάθεις το όνομά του.
Μα ειπα πως δεν τον γνωριζω, μονο σαν προσωπο τον ξερω... αρα πως να τον βρω στο φβ για να τον γνωρισω?
Κοπελιά ωραίο ακούγεται , μου είχε συμβεί κι εμένα . Με κοιτούσε , τον κοιτούσα και υπόψιν εκείνος έκανε την αρχή και παρέμεινε εκεί. Ουδέποτε του μίλησα, ουδέποτε μου μίλησε. Στη περίπτωση μου ήταν μαζί με ένα φίλο του. Ώσπου στην παρέα μπήκε και μια φίλη. Κανονικά εκείνος έπρεπε να βρει το θάρρος να μου μιλήσει αλλά τελικά έπαιζε ο τύπος. Μην ασχολείσαι,πέρνα από εκεί αν σε φέρνει ο δρόμος , όχι σκόπιμα. Αν θέλει να σου μιλήσει ας βρεις εκείνος τρόπος μιας κι εκείνος απο ότι κατάλαβα έκανε την αρχή. Μην κολλάς γιατί χάνεις χρόνο , δεν ξέρεις καν ποιος είναι, μπορεί να έχει σχέση , μπορεί να είναι παντρεμένος κοκ. Α και μου είχε τύχει και μια άλλη φορά με κάποιον που αυτός βρήκε το θάρρος να μου μιλήσει αλλά εγώ δεν ασχολήθηκα. Μετέπειτα έμαθα ότι ήταν παντρεμένος!
Α ο πρώτος μου άρεσε όμως πολύ. Και το όλο φλερτ κράτησε πάνω απο χρόνο!!!!!