Περι συμβουλων ο λογος ........πως θα δωσουμε συμβουλη σε καποιον που ζηταει , ποτε σε καποιον που δεν ζηταει , αφου δεντον ξερουμε , δεν εχουμε ταβιωματα του , μεγαλωσε με διαφορετικο τροπο, εχει αλλη οπτικη γωνια των πραματων , αλλη ηλικια , ολα αλλα ....................βαζουμε το προθεμα μπροστα , ετσι για δικαιολογια , 'εγω στην θεση σου θακανα αυτο ' αν ειμαστε ευγενεις , με κατανοηση , και οχι φασιστες/καταπιεστες , αλλα και παλι , ο αποψεις απηχουν την προσωπικη μας ιδισυγκρασια , χαρακτηρα , τροπο ζωης , η διαχειρησης καταστασεων ..................γι αυτο τον λογο , αν κ εχω ανοιξει παμπολα θρεντς , κανενα δεν αφορα τοπροβλημα μου , αλλα ειναι του στυλ , ελατε να κουβεντιασουμε για δαυτο το ασχετο , , τι γνωμη εχετε .......................ως εκει και μη παρεκει , ακομη καιτα θρεντς που ανοιγονται με προθεση να ειπωθει στον νηματοθετη τι πορεια να ακολουθησει στο ταδε προβλημα , που μπορει να μην ειναι προβλημα, αλα μια προφενεστατη κατασταση , ακομα και για τον οιονδηποτε , εχει ηδη προαποφασισει ο νηματοθετης την πορεια που θκολουθησει , απλα ξεχωριζει τα ποστ, που συμφωνουν με την δικη του αποψη , αμα σου πει , λες αυτο να ειναι μαυρο ? αν του πεις , οχι ασπρο ειναι , θα δυσαρεστηθει , και θα ξαναρωτησει μεχρι να παρει την απαντηση , ' τωρα που το βλεπω , ειναι σκουρο γκρι ...........το ασπρο απορριπτεται , ασχετως αν απηχει την αληθεια , κατα την πλειοψηφια παντα , οποτε εχει νοημα να λεμε , οχι δεν ειναι μαυρο , ειναι ασπρο ? εγω λεω οχι , τσαμπα λογια ........