Καλησπερα σε ολους. Νεος στο φορουμ αλλα συχνος επισκεπτης. Περα απο τα αρκετα προβληματα ψυχολογικα που με ταλαιπορουν υπηρξε προσφατα και ενα σωματικο. Παρουσιαστηκε λοιπον κατι σαν ενα ογκιδιο-κυστη δεν ξερω τι μπορει να ναι ακομα στον ορχι μου. Προφανως λοιπον μου εχει φερει τρελο αγχος και εχει επιδεινωσει το καθε αλλο μου προβλημα μονο και μονο ο φοβος μην ειναι κατι οσβαρο. Ετσι λοιπον ως λογικος (οσο γινεται) ανθρωπος αποφασισα να παω σε εναν ανδρολογο να το δω, ομως δυστχως αν και ενηλικος δεν ειμαι ανεξρατητος απο τους γονεις μου μιας και ζω ακομα μαζι τους και με χρηματοδοτουν. Ετσι λοιπον σας θετω το μεγαλο μου προβλημα. Ποτε δεν ειχα ανοιχτη σχεση μαζι τους και ντρεπομουν να τους πω τα παντα. Μου πειρε πανω απο ενα χρονο να του πως οτι θελω βοηθεια ψυχιατρου. Ετσι και τωρα που εχει τεθει ενα πολυ σοβαρο θεμα θεωρω καθε φορα που ειμαι ετοιμος να ζητησω βοηθεια τοσο περισσοτερο φοβαμαι για το τι θα πουν και ολα τα παρελκομενα της αγωνιας του (και λογικο ειναι) απλα εγω δεν νιωθω ανετα να τους πω τι εχω. Δεν ξερω αν υπαρχει βοηθεια σε αυτο απλα ηθελα να μοιραστω τον φοβο μου.