Συνέχεια προσπάθειας ή τελος φιλίας;
Αρχικά καλησπέρα σας!
Το τελευταίο καιρό έχω βρει τον εαυτό μου να νιώθει απαξιωμένος και παραπεταμένος από το άτομο που θεωρούσα καλύτερη μου φίλη(Αδερφικά αισθήματα μοναχοπαίδι είμαι βλέπετε χεχε).Πριν αρκετά χρόνια λοιπόν πριν μπούμε σε σχολές τα πράγματα ήταν απλά τέλεια, την αγαπούσα με αγαπούσε και το δείχναμε ο ένας στον άλλο κάθε μέρα. Εν συντομία "κόψαμε" για έναν χρόνο και όταν τα ξαναβρήκαμε το άτομο αυτό άρχιζε και γινόταν κατι άλλο...απαθέστατη και με πολύ άσχημο εγωισμό ξεκίνησε ένα νέο «στυλ». Σταδιακά άρχισε να μη μου προσφέρει τίποτα ενώ της έδινα τα πάντα και για το μόνο που μίλαγε ήταν το πόσο καλά περνούσε με τους φίλους της ενώ με εμένα δεν έκανε ούτε τα μισά...είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που μαζεύονται και σε τρελαίνουν όπως οι φωτογραφίες με όλους τους άλλους εκτός από εσενα,οι αγκαλιές που τόσο έχουμε ανάγκη όλα κόπηκαν ενώ στους άλλους όχι και το χειρότερο η κοροϊδία με το να ζητάς να πάτε κάπου διακοπές και να πάει επιδεικτικά με το άτομο που στην έχει "ξανακάνει" κατηγορώντας με μετά ότι της χάλασα τις διακοπές επειδή εκνευρίστικα(παρεχόμενη ότι έχω δίκιο) ενώ εγώ έχω γράψει φίλους μου συνεχόμενα για είμαι μαζί της. Την αγαπώ με όλη μου την καρδιά αλλά δεν παίρνω τίποτα(κατά τη γνώμη της υπεραναλύω πολύ τα πράγματα) με έχει διαλύσει όλο αυτό και σε συνδυασμό με την πολύ απαιτητική δουλειά μου νοιώθω μια τεράστια απόγνωση!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!Πάντα να χαμογελάτε!!! :) :)