Originally Posted by
myr9
Καλησπέρα, παίρνω το θάρρος να σας γράψω γιατί δυστυχώς συνειδητοποιώ ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ κάποια ζητήματα από μόνη μου.
Εδώ και ένα χρόνο υποφέρω από ένα γενικευμένο αίσθημα άγχους με μια περίοδο συχνών κρίσεων πανικού. Μέσα σε αυτή την κατάσταση ήρθαν και συνέβησαν 2 κρίσεις (σε διάστημα 9 μηνών) όπου λιποθύμησα και είχα σπασμούς και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο με κενό μνήμης περίπου μιας ώρας.
Μετά από 2 εγκεφαλογραφήματα και μία μαγνητική εγκεφάλου (στην Αγγλία) χθες διαγνώστηκα με ιδιοπαθή επιληψία, δηλαδή επιληψία χωρίς συγκεκριμένα αίτια.
Παρόλο που πίστευα ότι θα με ηρεμήσει αυτό, γιατί στη τελική ξέρω τι έχω και που οφείλονται οι κρίσεις μου, δεν μπορώ με τίποτα να διώξω απο το μυαλό μου τον φόβο του όγκου, ίσως γιατί φέυγουν τόσοι γύρω μου από παρόμοιες νόσους.
Έχω ζαλάδες και εμβοές που γενικώς πείθω τον εαυτό μου ότι ειναι ψυχοσωματικά (δεν διαχειρίζομαι ούτως ή άλλως το στρες της προσωπικής μου ζωής καλά) γιατί οι εξετάσεις μου ήταν καθαρές και οι γιατροί με καθησυχάζουν.
Δεν ξέρω τι θέλω να ακούσω, δεν εμπιστεύομαι την μαγνητική; Δεν ξέρω τι φταίει, θα αρχίσω να συμβουλεύομαι ψυχολόγο, σήμερα κιόλας θα πάρω τηλέφωνο αλλά ήθελα ίσως να ακούσω από ανθρώπους με παρόμοιες φοβίες και άγχη και να καταλάβω ότι δεν είμαι τόσο μόνη τελικά.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!