Γεια σας! Τα εχω με ενα παιδι 25 χρονων σχεδον εναν χρόνο..το πρόβλημα μου ομως ειναι η "πεθερά" μου..Απο την αρχη της σχεσης μας ηξερε για εμενα και ολο προσπαθουσε να χωσει την μυτη της. Ειχαμε σκεφτει σε μια φάση να συγκατοικησουμε και αυτη του έβαζε ιδεες πλαγιως οτι ειναι νωρίς ακομα κι οτι εγω βιάζομαι κτλ.. αφηστε που ειναι και πολυ γρουσουζα ..της ειχα δωσει ενα σκυλακι και ψοφησε..εμαθε οτι πήρα ψαρι και μεσα σε 4 μερες ψοφησε κι αυτο..Αλλά κι ο γιοκας της δεν πάει πίσω..Ότι μας συμβαίνει καθεται και της τα λεει.Μέχρι κι οτι ειχα βγαλει μυκητες στον κολπο ήξερε!! Και το παίζει και καλη..να φανταστειτε ο γιος της (ο αδερφός του αγοριού μου)πέρασε στις πανελλαδικές κι του ελεγε οτι αν δεν μπει στην εστια της σχολης δεν θα παει φοιτητης επειδη η κυρια δεν γουστάρει να πληρωνει σπιτι...περιττο οτι παίρνει καποιο επιδομα καθε μηνα κι ο αντρας της παιρνει μια συνταξη που αγγιζει τα 1.200€.. ακουστε κι το αλλο περιστατικό..ειχε παει στο κουρειο για να κουρευτει κι αρχιζε κι ελεγε στην κομμώτρια για μένα , οτι τα εχω με τον γιο της χωρις να ξερει οτι η κομμώτρια ειναι ξαδέρφη του πατερα μου...οταν το εμαθε ο πατέρας μου εγινε ολόκληρος χαμός στο σπιτι..μου ελεγε αυτη η σουσουραδα οτι αν καποια μερα παντρευτώ με τον γιο της να μενουμε στην ιδια πολυκατοικια...εγω ομως δεν θελω ουτε να την βλεπω...Και πιστευω οτι ολα αυτα ειναι μονο η αρχη..βαζει ιδεες στον γιο της με πλαγιο τρόπο κι αυτος την πιστεύει και την ακολουθεί..οχι οτι δεν με συμπαθει απλά θελει να γινουν όλα οπως εκεινη τα φαντάζεται..χώνεται παντου ..στην αρχη της σχέσης μας τον έπαιρνε τηλ και του ελεγε " η ωρα ειναι 12,ποτε θα ερθεις σπιτι; η μανουλα ανησυχεί"..έλεος πια! 25 χρονων αντρας ειναι...φευγω φοιτήτρια και δεν του εχω πει ουτε την ημερομηνία για να μην της το πει κι αρχισει αυτη να με γλωσσοτρωει... Κάθε φορα που ξερει κατι για μενα μου πανε ολα στραβα..το.θεμα ειναι η σχεση μανα-γιου που έχουν αναπτυξει! Νιωθω οτι το αγορι μου δεν έχει απογαλακτιστει απο αυτην ..τα συζητανε ολα ...εννοείται οτι δεν του εχω πει τιποτα για ολα αυτα