Τι γινεται όταν εχει καποιος συχνα νευρα κ ξεσπαει χτυπώντας τν εαυτο του...αλλα δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παει σε γιατρο ιδιωτικο,ουτε καν ασφαλιση για δημοσιο γιατρο..γινεται να αντιμετωπιστεί ολο αυτό με καποιον αλλον τροπο?
Printable View
Τι γινεται όταν εχει καποιος συχνα νευρα κ ξεσπαει χτυπώντας τν εαυτο του...αλλα δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παει σε γιατρο ιδιωτικο,ουτε καν ασφαλιση για δημοσιο γιατρο..γινεται να αντιμετωπιστεί ολο αυτό με καποιον αλλον τροπο?
εγω αντιμετοπιζω κατι παρομοιο δεν μπορω να συγκρατω τα νευρα μου αλλα δεν ξεσπαω σε μενα συνηθως χτυπαω καποιον και τωρα εδω και καιρο περνω αγωγη αν δεν μπορεις να πας σε ιδιωτη πηγαινε σε κεντρο ψυχικης υγειας οπως κανω και εγω
σε ευχαριστω αλλα όχι φοβάμαι πως θα τον κλεισουν μεσα..και δεν θελω να τον χασω !
κεντρο ψυχικης υγειας κ.ψ.υ. συνηθως εκει γινονται συνεδριες για ψυχοθεραπεια...χωρις να πληρωνεις τον ψυχοπεραπευτη!! Διαφορετικα μπορεις να επισκεφθεις ψυχιατρο στα εξωτερικα ιατρεια του νοσοκομειου...δεν θα σε χρεωσει την επισκεψη ακομα και αν εισαι ανασφαλιστος