σημερα μιλησα με τη γιατρο μου.ειμαι καλυτερα την τελευταια εβδομαδα.
θελω να παω ομως σε γιατρο σε ΚΨΥ για να μου γραφει τα φαρμακα να πηγαινω στο νοσοκομειο να τα παιρνω γιατι τελειωνει η ασφαλεια μου στο ΙΚΑ πολυ συντομα και επιπλεον λογω οικονομικων δεν μπορω να ανεβαινω συχνα Αθηνα στη γιατρο μου.οποτε με βλεπει πολυ αραια.ελπιζω να με δεχτουν στο ΚΨΥ για γιατρο γιατι μου ειπαν αυτο θα το αποφασισει η ψυχολογος που με παρακολουθει εκει
ρωτησα την ως τωρα γιατρο μου τι διαγνωση να πω στο γιατρο στο ΚΨΥ οτι εχω και μου ειπε ψυχωσικη συνδρομη - σχιζοφρενεια.ηλπιζα να ακουσω κατι αλλο.ειχα μια ελπιδα μια επιυθμια να ακουσω κατι αλλο..αλλα δυστυχως η ιδια διαγνωση..
θελω να ρωτησω..
1) η σχιζοφρενεια περναει?
2)ηρεμει με τον καιρο ή σου σκανε επεισοδια και υποτροπες σε ολη σου τη ζωη με ενδιαμεσα διαστηματα που μπορει να εισαι καλα?
3)περα απο τα φαρμακα βοηθαει η ψυχοθεραπεια σε αυτην την παθηση ή ειναι χασιμο χρονου?στην ψυχολογο που παω σο ΚΨΥ δεν εχω δει βελτιωση στις 4-5 συνεδριες που εχουμε κανει και δικαιουμαι καμια δεκαρια ακομα.
4)αν παρεις επιδομα λογω αυτης της παθσησης ειναι για παντα ή για 2 χρονια οπως σε ολες στις παθησεις?το επιδομα ποσα λεφτα ειναι?
φοβαμαι..φοβαμαι οτι δε θα ειμαι καλα εντελως ποτε..