Originally Posted by
DIMI50001
Λοιπόν..θα τα πω οσο γίνεται εν συντομία. Εχω μπλέξει με μια κοπέλα τους τελευταίους μήνες. Παρεπιπτόντως, ειμαι κι εγώ κοπέλα. Απο την αρχη που γνωριστήκαμε ταιριάξαμε πολύ και έχουμε φτασει τωρα να μαστε πολύ δεμένες μετά και από μια σχέση δύο μηνών. Έχουν παιχτει πολλά μεαξύ μας αλλά η κατάσταση τώρα έχει ως εξής. Είναι τρίτη λυκείου και δινει πανελλήνιες, οι γονείς της είναι μπαμπούλες με όλη τη (μεταφορική) σημασια της λέξης και περνάει μια φάση (εφηβικής θελω να πιστεύω) καταθλιψης. Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα μεταξύ μας και δεν είμαστε ξεκαθαρα μαζι γιατι δεν ειναι ετοιμη στη φαση που είναι για σχέση αλλά ουσιαστικά είμαι δίπλα της σ αυτό ποου περνάει. Δεν ξέρω όμως πως να τη βοηθήσω. Ας πούμε όταν την πιάνει κάποια κρίση τι μπορώ να κάνω για να την ηρεμήσω? Ή όταν θέλει να κάνει κακό στον εαυτό της τι μπορώ να της πω πέρα απο το να κάνει υπομονή και πως θα περάσει? Δεν μπορει να μου πει τι την πιάνει και τι σκέφτεται εκείνες τις ώρες. Το χω προσπαθησει να καταλάβω αλλά εχω δει οτι της κάνει περισσότερο καλό το να μην την πιέζω να μου πει γιατι είναι πάρα πολύ κλειστό άτομο. Θέλω πάρα πολύ να βρω τρόπο να την κάνω να ξεχνιέται η να το βλέπει πιο ήρεμα όταν την πιάνουν οι μαύρες της. Τι εμπειρίες ή ιδέες εχετε? Εσείς που είτε περνάτε κάτι παρόμοι είτε το έχετε περάσει.. τι θα θέλατε να σας έχει πει κάποιος όταν δεν ήσασταν καλά?