-
Νομίζω ότι τρελάθηκα!!
Παιδιά γεια σας. Υποφέρω από ΙΨΔ όμως από χθες παρατήρησα ότι αν εκπνέω απ την μύτη πάρα πολύ χαλαρά τον ήχο του αέρα τον ακούω. Αυτό ρε παιδιά δεν είναι παράλογο? Δεν είναι λογικό ενας άνθρωπος να αντιλαμβάνεται πολύ ασθενή ηχητικά κύματα.Λέτε να έχω ψύχωση με ψευδαισθήσεις? Ανταπαντήστε με αν μπορείτε γιατί με φοβίζει η ιδέα πως μπορεί να έχω ψύχωση:(
-
μαλλον δεν ξερεις τι ειναι η ψυχωση και απλα τρομαζεις στην ιδεα αυτης...Αφου απο μονος σου ομολογεις τι εχεις, και θελεις να ξερεις και αν εχεις και κατι παραπανω? Αγχος ειναι, απλα δεν προσεξες ποτε την αναπνοη σου!
-
Γειά σου Ιπποκράτη! Και βέβαια μπορείς να ακούσεις την αναπνοή σου, ειδικά όταν είναι ησυχία ή κάθεσαι μόνος σου. Τί το κακό έχει αυτό και γιατί σε ενοχλεί;
-
Ψηλέ συγκεντρώσου θα πας χαμένος πολύ άγχος έχεις και γι αυτό βαραίνει η αναπνοή σου και την ακούς δηλαδή άμα τρέξεις δε λαχάνιαζεις ?
-
μαλλον συγκεντωνεις ολη σου την προσοχη εκει και καθεσαι και σε ησυχο μερος.κι εγω αν δωσω την προσοχη μου στην ανασα μου θα ακουω τις αναπνοες μου.δεν ειναι ψυχωση αυτο μηντρελενεσαι αδικα..
-
-
Ισως διαταραχη μετατροπης ! Ψυχοσωματικο με ιδεοληπτικο ! Μη το σκεφτεσαι!
-
Οποιοσδηποτε κι αν συγκεντρωθει στην αναπνοη του , χανει τον ρυθμο της ...............δοκιμαστε το ........
-
που σαι ρε ΜΑΚ!!!!!??????????? ΤΙ κανεις?απαντα σε κανα αλλο θρεντ..γιατι θα παμε για σπαμ...
-