Originally Posted by
giannis97
Καλησπερα σε ολο το forum. Γραφω κατα καιρους στο φορουμ οταν εχουν μαζευτει πολλα στο μυαλο μου κ θελω να ξεσκασω κ να βρω λυση για τα πτοβληματα μου. Λοιπον φετος εδωσα πανελληνιεε και απετυχα.. ργραψα 11.000 κατι(ειμαι σε επαλ οποτε οι σχολες ειναι συγκεκριμενες)..δεν περασα πληροφορικη που ηθελα.. δεν διαβαζα καθολου. Ο λογος ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ. Πιστευα πως αν διαβαζω κατι που με ενδιαφερει θα τα μαθαινα .. εχουμε μαθηματα ειδικοτητας τα οποια βασιζονται στην πληροφορικη. Με ενδιαφερουν. Αλλα δεν περιμενα ουτε και εκει να αποτυχω.. δουλευω απο τον ιουλιο να βγαλω ενα χαρτζιλικι και ξανα αρχισα το φροντ τωρα. Το οποιο πληρωνουν οι δικοι μου με την δικη τους αποφαση. Εχω χρονια να κατσω σοβαρα και να διαβαρω χωριε να εχω ανοιχτο τον υπολογιστη..τις ασκησεος που βαζουν στο φροντ τις κανω αλλα δεν αρκουν για το επιπεδο και τις δυσκολιες ποθ ειμαι. Να προσθρσω οτι εχω δυσλεξια. Το ξρρω δρν ειναι δικαολογις. Αν αποτθχω και φετος. Δεν ξρρω αν θα συνεχισω να ζω αλλο..δεν θα καθομαι στους δρομους σαν τον ζητιανω. Οι δικοι μου δεν θα μρ βοηθησουν. Αν και τωρα δουλευω σρ εστιατοριο ως βοηθος σερβιτορου αλλα και παλι δεν ριναι δουλεια των ονειρων μου. Αν δεν περασω δεν προκειται να το.αντεξω. να προσθεσω οτι ειχα τασεις αυτοκτονιας πριν λιγα χρονια. Πηγαινε σε ψυχολογο αλλα δρν βοηθησε. Μηπως χρειαζομαι ψυχιατρο; Δεν εχω φιλους. Δεν εχω τις καλυτερες επαφρε με τα αλλα τρεια αδερφοα μ αν και εχουμε ενα σχρδον διαφορα. Οσο και να μιλξσω με καποια ατομα φαινρται πλεον δεν θελουν να βγουμε βολτα.. ουτε κοπελεε δεν με θελουν.. περιμενω τις απαντησρις σας παρακαλωωω