Καλησπέρα σας είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ και η τελευταία κι αυτό γιατί χθες πήρα μια ουσιώδη απόφαση σε σχέση με τον εαυτό μου που πιστεύω θα βοηθήσει και άλλους.. Ορκίστηκα στην αγαπημένη μου ομάδα (και μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο βαρύς όρκος είναι) ότι ΔΕΝ θα ξαναψάξω στο ίντερνετ τίποτα σε σχέση με εμμονές, άγχη κλπ γιατί έπεσα σε σελίδες οι οποίες μόνο άγχος προκάλεσαν και ενώ ήμουν μια χαρά ισορροπημένος με τις εμμονές μου (οι οποίες είναι κακές, περιλαμβάνουν αυτοκτονία και αυτοτραυματισμό), αποφάσισα πριν μια βδομάδα να κάνω εξονυχυστικό έλεγχο στο ίντερνετ που ήταν ότι χειρότερο μπορούσα να κάνω γιατί διάβασα ιστορίες ανθρώπων που λυπάμαι που δεν τα πολυκαταφέρνουν με τις εμμονές τους αλλά εγώ ενώ τα κατάφερνα μια χαρά για πάνω από ένα μήνα, απλά μην δίνοντας τους ιδιαίτερη σημασία, και χωρίς φάρμακα ή ψυχοθεραπεία (σκεφτείτε οι εμμονές μου δεν έχουν κλείσει τρίμηνο, άρα την μισή περίοδο από όταν αρχίσανε ήμουν μια χαρά) άρχισα να σκέφτομαι και αν καταντήσω έτσι κλπ κλπ κλπ, ενώ ξέρω ότι είμαι διαφορετικός άνθρωπος και το γεγονός ότι κάποιος βασανίζεται με Χ ένταση δεν σημαίνει ότι απαραίτητα κι εγώ θα βασανίζομαι τόσο.. Ενώ άλλα σάιτ αμφιβόλου ποιότητας είχαν διάφορα ανησυχητικά μηνύματα.. Εν ολίγοις αυτό που θέλω να πω είναι το εξής: εσύ που διαβάζεις τώρα αυτό το ποστ, κλείσε τώρα το ΡC σου, μην ψάξεις τίποτα άλλο και αναρωτήσου "μπορώ να το παλέψω μόνος μου ή θα χρειαστώ ψυχίατρο, και διάλεξε και πάρε μετά από αυτό αλλά όχι ψάξιμο στο ίντερνετ, τζάμπα θα σου μπουν του κόσμου οι ιδέες και θα αγχωθείς. Και αυτό που λέω πάλεψτο μόνος σου το εννοώ... τυχαίνει αφού έπαθα αυτό το κοκομπλόκο εγώ να έχω μιλήσει φουλ με φίλους και όλος έκπληξη συνειδητοποίησα ότι φρίκες αντίστοιχες έχουν φάει κι άλλοι πολλοί και απλά το ξεπέρασαν μέσα σε διάστημα κάποιων μηνών... και τους ήταν πιο εύκολο να το ξεπεράσουν για έναν και μόνο λόγο: δεν έψαξαν τίποτα στο ίντερνετ και συνεπώς δεν αγχωνόνταν με άκυρα στατιστικά ή άκυρες πιθανότητες (που ισχύουν δεν ισχύουν παιδιά δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, το θέμα είναι τί βάση εσύ τους δίνεις). Αυτά, χάρηκα για την σύντομη γνωριμία, καλή δύναμη υπομονή και μακριά απο πισι