Originally Posted by
Μαρούλι
Εκείνη είναι από χωριό, εγώ επισκέπτομαι τα σ/κ. Όντως, η οικογένειά της είναι αιώνες πίσω, δεν την αφήνουν να βγαίνει μόνη της και είναι ήδη 35 ετών. Δυο προξενιά της έκαναν παλιότερα και αρνήθηκε. Το έχει πάρει απόφαση και δεν μιλά ποτέ για ερωτικά θέματα. Ποτέ όμως. Γι'αυτό δεν ξέρω τι αισθάνεται για μένα ή γιατί κάνει παρέα μαζί μου. Δεν έχουμε πολλά κοινά, μπορεί και τίποτα κοινό. Ούτε ηλικία, ούτε τρόπο ζωής, ούτε αντιλήψεις. Άσπρο-μαύρο. Είναι πολύ συντηρητική για το εαυτό της, αλλά σέβεται τις επιλογές των άλλων. Κατά βάθος πιστεύω ότι θα ήθελε να ζούσε τη ζωή μου (να είχε σπουδάσει, να έβγαινε όσο ήθελε, να είχε γνωρίσει άντρες), δεν είναι σε καμμία περίπτωση η κλασική γυναικούλα ελληνίδα της επαρχίας. Είναι κάπως πιο προβληματισμένη, κυρίως επειδή δεν παντρεύτηκε και εργάζεται, σε αντίθεση με όλες τις συνομίληκές της που τύλιξαν γαμπρούς από τα 18 τους και έχουν από 5 παιδιά η καθεμία. Θεωρώ ότι συνειδητά προτιμά να μένει ελεύθερη, αλλιώς θα είχε βρει κάτι, όπως οι αδελφές και οι αδελφοί της,που είναι όλοι "νοικοκυρεμένοι" από νωρίς..