Καλημερα σας, παω τριτη λυκειου,μενω Αθηνα και μετα απο αρκετο καιρος βγηκαμε χτες με την παρεα μου για ποτο με αφορμη τα γενεθλεια ενος φιλου !!Για να μην τα πολυλογω ανοιξαμε μπουκαλι και οπως ηταν λογικο μεθησαμε και ξεκινησαμε τους χορους :P το κακο ειναι οτι το παρακαναμε λιγακι και ποσο μαλλον εγω !! Μεσα σε ολο το χαμο που γινοταν ανεβηκαμε στην μπαρα και χορευοντας βγαλαμε μπλουζες(μονο) !! Βεβεα εκει την στιγμη το κλαμπ πιστευω οτι ειχε πανω απο 50 ατομα μεσα!!
Σημερα που συνηδητοποιω τι εγινε εχω πολλες τυψεις-ενοχες καθως ηταν μεγαλη απερισκεψια αλλα πανω σε ολο αυτο το χαμο δεν μπορεσα τον συγκρατησω τον εαυτο μου!! Δεν με απασχολει το αν μας βγαλαν βιντεο ή κτλπ , ή για το τι θα πει ο καθενας , ετσι και αλλιως αγορια ημαστε , με ενοχλει ομως το οτι δεν κρατησα τον εαυτο μου στο να μην βγει απο τα ορια!! Το ειπα στους γονεις μου ,δεν ειπαν κατι απλα οτι ξεφυγα απο τα ορια και τα λοιπα...
Θα ηθελα να ακουσω συμβουλες για να μην ξαναξεφυγω παλι και να μπορεσω να κρατηθω στα ορια μου, δεν συνχωρω τον εαυτο μου για αυτο το παραστρατημα , αλλα θα προσπαθησω να μην ξανακανω το ιδιο λαθως!!! Παντα κατεκρινα τους αλλους οταν κανανε παρομοια πραγματα και τωρα που το εκανα εγω , νιωθω πολυ πολυ ασχημα και δικαιολογημενα κιολας!! Φταιω αποκλιστηκα εγω!!
ευχαρηστω πολυ εξ αρχηςς για τον χρονο και τις πιθανες απαντησεις σας:) :)