Originally Posted by
ICare
το καλο στη δικη σου περιπτωση ειναι καταρχας οτι αναγνωριζεις και αποδεχεσαι τη ψυχωση σου αλλα κ τους εθισμους σου.αυτο ειναι πολυ καλο σημαδι.σε αντιθεση με το φιλο μου που δε τα παραδεχτηκε ποτε, κ ειχε την εντυπωση οτι ηταν ολα κολπο αλλων, με αποτελεσμα να μη ζητησει ποτε βοηθεια ουσιαστικη.στο ψυχιατρο πηγαινε μονο για συνταγη, κ στους ΑΑ πηγε 3 μηνες που απο οσο ξερω δεν ειχε αποκρυχει οτι επαιρνε αντιψυχωτικη αγωγη..μεσα απο την ιστορια μου, εμαθα πως οι ψυχωσεις κ οι ουσιες ειναι αλληλενδετα.για να σταματησει κ να ηρεμησει το μυαλο, υπαρχει η αναγκη για φτιαξιμο...δε ξερω ποιο δημιουργει ποιο, αλλα ξερω σιγουρα πως η χρηση αλκοολ κ ουσιων επιδεινωνουν τη ψυχικη κατασταση.καλη ομαδα ξερω πως εχει το αιγινιτειο αλλα ισως υπαρχει μεγαλη λιστα αναμονης...μετα μπορεις να δεις κ στο γενηματα...επισης υπαρχει παραρτημα του Δαφνιου στη πειραιως με ψυχιατρους που μπορεις να παρεις τηλ κ να κλεισει ραντεβου δωρεαν αν σε ενδιαφερει κ μετα μπορω απλα να προτεινω, που δε ξερω αν ειναι σωστο εναν ψυχιατρο που εχει σαν ειδικοτητα ψυχωσεις και αλκοολ..επισης υπαρχει ενα παραρτημα στη τροιας στο κεντρο που εχεις ψυχιατρικη υποστιρηξη κ σε μετρανε εβδομαδιαια για χρηση αλκοολ κ ουσιων, επισης δωρεαν...αν σε ενφιαφερει καποιο απο αυτα εχω τα τηλεφωνα.αλλα πραγμταικα μοθ δινει μεγαλη χαρα που παλεψες 1,5 χρονο.αυτο σημαινει πως κ το θες,κ το αναγνωριζεις, κ μπορεις να το αντιμετωπισεις.ανθρωποι με τετοια θεματα αν εχουν θεληση μπορουν να εχουν μια ακρως φυσιολογικη ζωη, να το ξερεις.αρκει να υπαρχει θεληση κ αναγνωριση..δε ξερω αν σε βοηθησα καθολου, αλλα εισαι νεος κ υπαρχουν πολα μερη κ τροποι να ζητησεις βοηθεια κ να εισαι πιστος στο προγραμμα σου.αλλωστε απεδειξες πως μπορεις..και εννοειται πως ειναι καλο που πας σε ομαδες.κ βεβαια βοηθουν.αλλα πρεπει να εισαι ειλικρινης κ για το ψυχολογικο σου προβλημα.ξερεις πολυ καλα επισης οτι ο εθισμος σου χειριζεται κυριως το μυαλο σου κ τις φοβιες σου.επισης πολυ καλο σημαδι.αναγνωριζεις τις ευθυνες σου κ τις συνεπειες τους.απολυτα υγιες μου φαινεται σε σχεση με αυτο που εγω αντιμετωπισα.κ συμφωνω κ με την παραπανω αποψη πως παραληλα πρεπει να προσεχεις κ τη διατροφη σου, γιατι καλως η καλως μονο η θεραπεια απο μονη της χρειαζεται σωστη κ καλη διατροφη.δεν εισαι μονος σου ετσι δεν ειναι?εχεις οικογενεια να σε στηριζει?ενα πιατο ζεστο φαι?