Βραδυκαρδιες / Φοβος ανακοπης
Καλησπερα στην παρεα. Επειτα απο καποιες μετριες αιματολογικες εξετασεις λιγοτερο απο μηνα, πηρα την αποφαση να τρεχω 3-4 φορες την εβδομαδα περιπου 4-5km την καθε φορα. Να θυμησω οτι παλευα ενα διαστημα με ταχυκαρδιες οι οποιες μαλλον ηταν ψυχολογικου υποστρωματος μιας κ οταν πηρα λιγο zoloft (κανα 9μηνο πισω)ηρθα στα ισια μου.
Προχθες εκει που καθομουν δεν αισθανομουν καλα κ λεω δε κουμπωνω μια το πιεσομετρο. Η πιεση μια χαρα, οι παλμοι ομως 45!!! Λεω δεν βλεπω καλα κ ξανακανω μετρηση. Τα ιδια. 47,45,49.
Γενικα επαιζα 53-63 οταν ημουν στα χαλαρα μου κ κανα δυο φορες ειχα δει το 49.
Θορυβηθηκα οπως ηταν επομενο κ πηγα την επομενη σε φιλη καρδιολογο, η οποια με ειχε κανα 10' στον καρδιογραφο της. Ουτε παυσεις ουτε τπτ παθολογικο. Μου λεει για να σου φυγει ελα να βαλουμε ενα χολτερ. Πραγματι τωρα που μιλαμε ειμαι καλωδιομενος. Αυριο πρωτα ο Θεος θα εχω μια απαντηση αν κ εκεινη πιστευει οτι θα ειναι ολα καλα. Εκεινη θεωρει πως μιας κ κολυμπουσα σε επιπεδο πρωταθλητισμου για καμμια δεκαρια χρονια, οτι η καρδια εστω κ μετα απο 15 χρονια που εχουν περασει,θυμαται κ προσαρμοζεται αναλογα που στην προκειμενη περιπτωση εχω ξεκινησει το τρεξιμο. Για να ειμαι ειλικρινης δεν με πειθει σαν δικαιολογια. Τεσπα
Η ανησυχια μου ειναι οτι εδω κ μερες εχω κ κατι ζαλαδες οι οποιες δεν ξερω αν οφειλονται στις αλλαγες καιρου μιας κ εχω κ αυχενικο συνδρομιο. Ζαλαδες βραδυκαρδιες κλπ τα εχω συνδυασει ολα στο μυαλο μου κ τα εχω κανει αχταρμα.
Φοβαμαι πολυ μην μεινω στον τοπο κ δεν χαρω τους δικους μου.....