Ειμαι 24ων χρονων φοιτητης. Τα πρωτα χρονια κοιμομουν κανονικα μονος μου στην πολη που εχω περασει. Μετα ηρθε και η αδερφη μου για σπουδες στην ιδια πολη οποτε ειχα παρεα τα βραδια. Στη συνεχεια γνωρισα την κοπελα μου οποτε παλι ειχα παρεα τα βραδια και δεν κοιμομουν μονος μου. Συνηθισα να κοιμαμαι με παρεα με λιγα λογια και παρατηρησα περσυ οτι δεν μπορουσα να κοιμηθω μονος μου. Παλιοτερα ειχα παλι το ιδιο προβλημα αλλα μετα το πρωτο βραδυ συνηθιζα και κοιμομουνα κανονικα. Φετος καποιες μερες κοιμηθηκα μονος μου και δεν μπορουσα να κοιμηθω ουτε μετα την πρωτη μερα. Φοβαμαι το σκοταδι εκανα ασχημες σκεψεις και με επιανε ταχυκαρδια. Καποιες μερες καταφερα να κοιμηθω, ξεκουραζομουν αλλα δεν ειχα την ιδια ποιοτητα υπνου. Πλεον συγκατοικω με την κοπελα μου αλλα δεν εχουμε διπλο κρεβατι, κοιμομαστε ξεχωριστα. Τις πρωτες μερες κοιμομουν μια χαρα. Ενα βραδυ ξυπνησα στη μεση της νυχτας και με επιασε παλι ταχυκαρδια. Αυτο ηταν απο τοτε δεν μπορω να κοιμηθω ουτε με ατομο μεσα στο σπιτι. Κοιμομαστε μαζι στον καναπε. Προσπαθω να αποβαλλω τις φοβιες μου και να τις αντιμετωπισω. Χτες βραδυ κοιμηθηκαμε παλι σε ξεχωριστα κρεβατια για να δω αν εχω προοδο. Δεν εκανα κακες σκεψεις και ημουν χαλαρος. Αμεσως μολις ημουν ετοιμος να κοιμηθω ξαφνικα ενιωσα παλι ταχυκαρδια. Περασε-ξαναηρθε-περασε-ξαναηρθε. Δεν καταφερα να κοιμηθω. Χειροτερα δηλαδη απο τις πρωτες μερες που ημουν και μονος μου στο σπιτι. Τουλαχιστον τοτε κοιμομουν και λιγο. Τι να κανω? Να αναφερω οτι ποτε δεν ειχα προβληματα υπνου στο παρελθον ουτε λαμβανω καποιο φαρμακο που να επηρεασε τον υπνο μου.