θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορειτε να μου προτεινετε κανα καλο γιατρο θεςνικη?δε ξερω αν επιτρεπεται ονοματα και τετοια εδω αν μπορει καποιος στα μηνυματα να μου στειλει κανα καλο γιατρο για αγχωδη διαταραχη κλασικα!
Printable View
θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορειτε να μου προτεινετε κανα καλο γιατρο θεςνικη?δε ξερω αν επιτρεπεται ονοματα και τετοια εδω αν μπορει καποιος στα μηνυματα να μου στειλει κανα καλο γιατρο για αγχωδη διαταραχη κλασικα!
Εγώ αύριο θα πάω σε έναν πολύ καλό στρατιωτικό ψυχίατρο είναι στο κέντρο,****** νομίζω λέγεται ********** με τηλέφωνο ************
Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την Διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης του forum (διαφήμιση ιδιωτικών φορέων, υπηρεσιών, γραφείων ή ιστοσελίδων ειδικών της ψυχικής υγείας)
στειλε ρε φιλος ενα μηνυμα μετα την επισκεψη να μου πεις!
Ψυχίατρος - Γνωστικός Συμπεριφορικός Ψυχοθεραπευτής
Η μαμα μου πήγαινε σε αυτόν
Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την Διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης του forum (διαφήμιση ιδιωτικών φορέων, υπηρεσιών, γραφείων ή ιστοσελίδων ειδικών της ψυχικής υγείας)
καλυτερα θα ηταν το post να αφαιρεθει, φαγαμε ολοι μας παρατηρησεις, και εγω μαλιστα την πρωτη μου!! Δεν ειναι θεμιτο φαινεται να κανουμε διαφημισεις, για το ποιοι γιατροι ειναι καλοι στην Θεσσαλονικη!