Originally Posted by
mgilleas
Boo δυστυχως το στιγμα υπηρχε,υπαρχει και θα υπαρχει.Απλα στις παλιες εποχες υπηρχε σε μεγαλυτερο βαθμο για τη σχιζοφρενεια ας πουμε γιατι τοτε δεν υπηρχαν φαρμακα και τοτε οι ασθενεις ειτε πεθαιναν σε ασυλα ειτε γινοντουσαν περιγελος των <<φυσιολογικων>> γιατι δεν καταλαβαιναν και παραμιλουσαν και καναν παλαβα πραγματα με λιγα λογια.Και γω ειμαι απολυτα φυσιολογικος μπορει να περπαταω στο δρομο αναμεσα σας και να μην παιρνει κανενας χαμπαρι οτι εχω ψυχιατρικο προβλημα και οτι εχω νοσηλευτει σε ψυχιατρικη κλινικη, μου το ειπε και η ψυχιατρος εισαι απο τα τυχερα ατομα που παιρνουν ψυχοφαρμακα και δεν φαινεται ουτε εχω παρει πολλα κιλα οπως συνηθιζεται με τα φαρμακα αυτα, στα κιλα μου ειμαι αλλα σε οσους ανοιχτηκα για το προβλημα μ με ξεκοψαν και κοριτσια και αγορια και ας φαινομαι και πραττω φυσιολογικα.Στο δρομο με εχουν ρωτησει πολλα ατομα πως να πανε σε μια κατευθυνση ειτε γιατι εχουν χαθει ειτε γιατι δεν γνωριζουν που σημαινει οτι εκπεμπω και εμπιστοσυνη στους αλλους αν φαινομουν παλαβος δεν θα με ρωτουσαν.Ουτε στο στρατο που υπηρετησα ηξεραν οι αλλοι τι εχω ηταν και αλλος γιωτας σαν εμενα και αυτον κοροιδευαν οτι βγηκε γιωτας λογω τρελας ενω ειχε βγει λογω παχυσαρκιας εμενα ουτε που το πηραν χαμπαρι γι αυτο εχω μαθει να το κρυβω και να μη το λεω σε κανεναν μονο αν κανω καποια σχεση που σιγουρα η οριστικη καταληξη θα ειναι ο χωρισμος.