Originally Posted by
Δημήτρης001
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,παρηγορητικά και στοχευμένα τα λόγια σου.Όπως κατάλαβες είμαι ένας άνθρωπος με μηδενική ανοχή στην αμφιβολία....ωστόσο είναι μια μορφή ιψδ και αυτό και γιαυτο με επηρρεάζει.Όπως μια κοπέλα αναγκάζεται να πλένεται 30 φορές μέσα στη μέρα,έτσι και εγώ όποτε με πιάνει η αρρωστοαμφιβολία αναγκάζομαι να μπαίνω στο ιντερνετ και να ψάχνω για επιβεβαίωση....βέβαια αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί βλέπεις και πράγματα τα οποία δεν τα γνώριζες και σε πιάνει πανικός εκ νεου.Απλά νομίζω οτι χάνω τη λογική μου...νομίζω οτι έχω ψύχωση!Βέβαια κάποιος που έχει ψύχωση δεν ψάχνει να δει αν ακούει ήχους,απλά τους ακούει...εγώ όμως έχω τρελαθεί!Έχω μια υπεραγρύπνηση λες και κάθε ήχο που ακούω νομίζω οτι τον φαντάζομαι και ρωτάω συνεχώς αν άκουσαν αυτό ή εκείνο ή κάνω συνεχώς ελέγχους...
Παράλληλα μου έρχονται και ιδεοληψίες υπαρξιακού τύπου,θρησκευτικού τύπου,πρόσφατα μου βγαίνει οτι θα κάνω κακό σε κάποιον ή ότι έκανα κακό σε κάποιον...πείτε μου ρε παιδιά,μπορεί κάποιος από την σκέψη την πολύ να τρελαθεί?Στην ζωή μου όλα είναι καλά!Έχω περάσει στην σχολή μου,είμαι 4ο έτος,δεν χρωστάω πολλά μαθήματα,έχω κοπέλα,έχω φίλους,οι εξετάσεις μου είναι μια χαρά,λεφτά έχω...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιο στρες!