Originally Posted by
Δημήτρης001
Παιδιά καλησπέρα!Σήμερα μετά από ένα χρόνο αγώνα πήγα επιτέλους στον ψυχίατρο!Η διάγνωση ήταν ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.Δεν μπορώ να πω πως ανακουφίστηκα ιδιαίτερα!Ίσως γιατί αυτές τις μέρες τριγυρνάει στο μυαλό μου η αίσθηση της αποπραγματαποίησης και της τρέλας.Δηλαδή έχω πιστέψει υποσυνείδητα πως είμαι τρελός,οτι ακούω φωνές,ότι θα είμαι έτσι μια ζωή και τέτοια.Ξέρω οτι πέρασα και άλλες ιδεοληψίες στη ζωή μου και τις εκλογίκευσα κανονικά αλλά αυτό πραγματικά πάει να με τρελάνει...έχω έντονη αποπραγματοποίηση,μου έρχεται συνεχώς η ιδέα πως θα ακούσω φωνές ή ελέγχω συνεχώς αν ακούω φωνές,αν ακούσω κάποιον περίεργο ήχο νομίζω οτι τον ακούω,ζητάω συνεχώς επιβεβαίωση ενώ μου έρχεται και η ιδέα οτι μπορεί να αναπτύξω δυνάμεις να ακούω τους ήχους δυνατά...όλα αυτά είναι μη φυσιολογικά και τα αναγνωρίζω,επίσης μου έρχεται η αίσθηση ότι νομίζω πως δεν είναι αληθινοί οι γύρω μου,να μην νιώθω το σώμα μου κλπ...ξέρω οτι όλα αυτά είναι στο μυαλό μου και πως δεν ισχύουν αλλά πραγματικά έχω παραλύσει,δυσκολεύομαι να το πολεμήσω και νομίζω πως όντως τρελαίνομαι...έχω έλλειψη συγκέντρωσης,ξεχνάω πράγματα,ενώ είναι τόσο έντονη η σκέψη που πραγματικά νομίζω οτι την πιστεύω.Περνάει κάποιος κάτι ανάλογο.Να θυμίσω οτι όλο αυτό ξεκίνησε από υπαρξιακά θέματα και γιγαντώθηκε όσο δεν πάει!!!!