Originally Posted by
ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ ΓΤ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΘΕΛΗΣΗ ΤΡΑΝΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ.ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ 40 ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ:καταλαβα νομιζω πιο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα στην ψυχωση.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ.ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ τελειομανια να βελτιωνομαστε πρακτικα βαση με καποιο προγραμμα(που οκ δεν θα κραταει και για παντα...)
και για να το πω οπως το καταλαβαινω χωρις λιανα λογια πρεπει να συχρονισουμε τους συμβολισμους στο μυαλο μας με πρακτικες κινησεις που θα ομορφηνουν την ζωη μας ή τουλαχιστον α την κανουν υποφερτη... ΥΓ πηγα στο τζεοντον απο αμπιλιφαυ τελευταια....