-
υποτροπαρα!
κ παλι εδω..κ παλι με κλαματα στα ματια..ζαναξ σχεδον καθε μερα..1 μικρο των 0.5, ο γιατρος επιμενει οτι δεν πρεπει να παρω αντικταθλιπτικο...
εχω να φαω απο προχτες.σηκωθηκα κ ετρεμε το μεσα μου...μετα περασε αυτο κ εκλαιγα..εχτες το βραδι πηγα για μια δουλεια γυρνωντας πραγματικα ρε παιδια δεν εχω ξαναδει το περιβαλλον τοσο μαυρο, μαυρο κ αραχνο..ολα εχουν γινει μαυρα..μαυρη ζωη, μαυρα ματια..(κανω κ χιουμορ τρομαρα μου).
νιωθω αδυναμη, χωρις ενεργεια, ματαιοτις..
δεν φοβαμαι ..το χω φαει στη μαπα πια..προχτες φοβομουν πολυ..σημερα οχι..σημερα νιωθω πως απλα δε με νοιαζει, χεστηκα..τι αλλο μπορω να παθω παραπανω αλλωστε?
ποσο αλλιωτικα φαινονται ολα γυρω μου..σαν να μαι αλλου..σε αλλο πλανητη, ξενη, ολοι ειναι ξενοι..
σημερα ξεκιναω ψυχοθεραπεια..ο γιατρος κ η ψυχοθεραπευτρια συνεργαζονται, ειπαν θα δουν πως θα παω κ αν δουν οτι δεν την παλευω θα ξεκινησω παλι αντικαταθλιπτικο.
βαρεθηκα να μην ειαμι κανονικη..βαρεθηκα στην ζωη μου να τρεμω μη κανω υποτροπη..βαρεθηκα πια..
αν δεν ειχα οικογενεια κ ειχα φυτρωσει θα ειχα σιγουρα αυτοκτονησει εδω κ πολλα χρονια..
βαρεθηκα!! τ ακουτε? ΒΑΡΕΘΗΚΑ!
-
μηπως να ετρωγες κατι?
συγνωμη αν λεω βλακειες, αλλα εγω αν ειχα να φαω 2 μερες, θα ενοιωθα περιπου οπως περιγραφεις..
-
τι να φαω?μονο με ορο αν μου βαλουν θα φαω..δεν εχω ορεξη...εχει κλεισει ο οισοφαγος κ δεν κατεβαινει τιποτα..
προσπαθησα εχτες να φαω μακαρονια με σαλτσα...δεν κατεβαιναν..κοροιδευα τον εαυτο μου.
προυπηρξε η κακη διαθεση κ μετα εκλεισε η ορεξη..
δεν ειμαι ετσι επειδη δεν τρωω..αλλα οταν ειμαι ετσι δεν μπορω να φαω.
παιρνω βιταμινες κ πινω χυμους ευτυχως.κατι κανω..
-
νιωθω οτι θελω να τα παρατησω ολα..ολα..ολα..τη δουλεια. τον χορο, τα κρουστα μου, την μανα μου, την οικογενεια μου..θελω να πεθανω..αν γινοταν ...αν με απολυσουν απο την εταιρια που δουλευω δεν θα μου καιγοταν καρφι..το ιδιο κ αν καιγοταν το σπιτι μου..χεστηκα για ολα κ ολους..δεν χωραω τιποτα..
-
συγνωμη ρε παιδι μου, αλλα νοιωθεις τοσο χαλια κι ο γιατρος επιμενει οτι δεν πρεπει να παρεις τιποτε? ξαναμιλησες μαζι του?
καλα, δεν ειπα να φας και μακαρονια με κιμα, μετα απο αφαγια. καμια μπανανα φαε που ειναι θρεπτικη και εχει υδατανθρακες
-
ΝΑΙ..επιμενει να με δει πρωτα η ψυχολογος που συνεργαζεται μηπως νιωσω καλυτερα ετσι..γιατι οταν πηγα μια εβδομαδα πριν δεν ημουν τοσο χαλια οσο τωρα..τον ξαναπηρα εχτες κ του πα οτι δεν το χω.. κ μου πε οτι θελει να με δει η ψυχολογος κ μετα θα αποφασισουν οι δυο τους αν πρεπει να παρω φαρμακο η οχι...
θελει να εχει κ την γνωμη της ....για να ειναι σιγουροι προφανως..δεν με χεζουν κ αυτοι..βαρεθηκα..
-
ε δες την αμεσα!
μην περιμενεις αλλο.
-
ε σημερα εχω ραντεβου στις 7. θα παω εκει κ δεν ξερω τι θα μου πει κ τι θα της πω.θα δουμε..
-
τωρα εφαγα μια τυροπιτα κ με επιασε στρες..η καρδια μου θα σπασει..τι παιζει με το φαγητο?
δεν θα ξαναφαω ρε ! μεχρι να γινω εντελως καλα..
-
απ οσα εχω διαβασει κλπ κλπ..κ απο εμπειρια 20 χρονων...διαοπιστωνω οτι ο γιατρος βλεπει οτι ειμαι λειτουργικη..δλδ μπροω να ερθω στη δουλεια κ να πλενομαι κλπ κλπ..δλδ ειμαι σε κατι αναμεσα σε κακη διαθεση κ καταθλιψη..
πιθανον γι αυτο δεν δινει φαρμακο..περιμενει δλδ να δει αν ξεφυγω απο το μειζον καταθλιπτικο που με πιανει παντα..
μπορει ναι να ερχομαι στη δουλεια αλλα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου, δεν μπορω να χορεψω ουτε κ να χαρω με κατι..ουτε κ να φαω οπως βλεπετε..προφανως θελει να δει πως θα εξελιχθει..αυτοι ξερουν...εμεις ξερουμε απ οσα εχουμε παθει..
-
Anxious, μη με βρισεις, αλλα η διατροφη στα αυτοανοσα οπως τα δικα μας παιζει τεραστιο ρολο!!!
Αντι για φαρμακα εστιασε στο να βελτιωσεις τι τρως ποιοτικα. Δες τη διατροφη σαν αντικαταθλιπτικο.
Και ειδικα το κρεας... μηπως ειναι καλο για σενα να φας λιγο κρεας? λιγο μοσχαρακι βραστο, σουπιτσα, που κανει καλο?? ο ζωμος ειναι εξαιρετικα θεραπευτικος!!! αν βαλεις και χορταρακια μεσα, ανασταινεις νεκρους...
Καταλαβαινω οτι εισαι vegetarian, το σεβομαι, αλλα τα αυτοανοσα θελουν ειδικη προσεγγιση...
-
ΔΕΝ μπορω να φαω ενα ζωο καταλαβε με....δεν γινεται...τα αγαπω παρα πολυ...
αν ειμαι λιγο πριν το ψοφισμα..παιζει να φαω.παιρνω βιταμινες b προς το παρον...χαπι.
οκ..ξερω δεν ειναι ο.τι καλυτερο αλλα απο το τιποτα...ασε που θα ξερασω αν σκεφτω οτι τρωω ζωο..
-
το προβλημα με τις βιταμινες ειναι οτι δεν απορροφωνται 100%...
παντως εγω απο τοτε που αυξησα τη ζωικη πρωτεινη ειδα διαφορα στην υγεια μου...
Τουλαχιστον φαε καμια χορτοσουπιτσα βελουτε...
-
ναι η αληθεια ειναι οτι οταν ειμαι στα καλα μου..τρωω πολυ καλα φαγητα..που εχουν πρωτεινες κ σιδηρο κ βιταμινες..κ οι χορτοσουπες ειναι οι αγαπημενες μου..
σημερα εφαγα μια τυροπιτα ομως για να παρω λιπαρα..μιας κ ειχα να φαω απο προχτες..κ τι νομιζεις κ προχτες ενα μπροκολο εφαγα σιγα τ αυγα...τεσπα..
δεν πειραζει θα γινω κ αλλο τριχα κ μετα θα παω κ στα καλλιστεια..χοχοοχ..
παντως αυτη η μαυριλα η τρελλη εφυγε τωρα...αλλα δεν ξερω τι νιωθω..
οταν ειμαστε αναμεσα στην κακη διαθεση κ την καταθλιψη λεγεται δυσθυμια..στην δυσθυμια ο αλλος ειναι λειτουργικος.
δεν ειναι αυτο που ειχα παλαιοτερα..που εκανα πχ μπανιο κ ετρεχα να βγω απο το μπανιο λες κ με κυνηγαγε καποιος..(λογου χαριν, δεν με κυνηγαγε καποιος ουτε το νομιζα φυσικα)..ή οταν επεφτε πανω μου νερο η καρδια μου χτυπαγε δυνατοτερα κ ενιωθα στρες..
ουτε εχω αυτο που δεν αντεχα να κατσω σε καρεκλα...ειναι πιο ηπιο απο μειζον επεισοδιο..ομως δεν ειμαι κ καλα....εχω λαιβ το σαββατο κ φοβαμαι να παω...κ πως θα νιωθω?αν δεν νιωθω καλα? τι θα τους πω?δεν μπορω να λειψω κιολας..προδιδω τους συνεργατες μου..
πφφφφφφ θα σκασω.
-
Λενε ειδικα για σκουρα πρασινα λαχανικα!! χτυπα κανενα μαρουλι, με ελαιολαδο!! γενικα ριξτο στα λαχανικα οσα μπορεις...
Παρε και προβιοτικα απο φαρμακειο, κανουν καλο στα αυτοανοσα.
Και περιορισε οσο μπορεις τη γλουτενη, μονο οπου δεν μπορεις να την αποφυγεις...
Εγω με αυτα ειδα φως απο αποψη ενεργειας, και φυσικα με τους κρεατοζωμους!!